Samsung Galaxy A51 özellikleri fiyatı haberde

media 7

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung markasının yeni telefonu Galaxy A51 fiyatı dışında bu haberimizde tasarım ve donanım açısından inceleyeceğiz.

Samsung son dönemde S serisinden sonra en çok konuşulna A serisinide geliştirmeye başladı. Hatta S serisinden daha fazla kullanıcda karşılık bulan bu modelinin son telefonunu kullanıcılar ile buluşturmaya başladı. Galaxy A50 serisi son dönemde en çok satılan modeller arasında yer almaktadır. Samsung bu modelini revize ederek yeniden satışa sunuyor. Peki Note 10 görünümüne sahip bu model bizlere ne gibi özellikler sunacak.

teknik destek

Samsung bu modelinde çentik görünümden vazgeçerek Note 10 gibi delikli ekran ile karşımıza çıktı. Bu modelin arka kısmında 4 adet kamera yer alırken önde bulunan selfi kamerası ise 32 Megapiksellik olarak kullanıcaya sunuldu.

Galaxy A51 özellikleri

Gaalxy A51 modelii genel olarak incelemeye başlayalım. Samsung bu modelinde 6.5 inç büyüklüğünde süper amoled ekran kullanmış. Bu arada hatırlatmadan geçmeyelim Samsung ekranlarının kırılma durumlarında değişiminin pahalı olamsı amoled ekran olmasından kaynaklanmaktadır 🙂 Bu modelde kullanılan ekran 1080X2400 çözünürlüğüne  sahiptir. Galaxy A51 10nm fabrikasyon süreci ile üretilerek piyasaya çıkarıldı. İçersinde Exynos 9611 ve 2.3 GHz hızlarında çalışan sekiz çekirdeğe sahip bir işlemci, Mali-G72 MP3 GPU bulunmaktadır.

En önemlisi ise 6 GB ram ile üretilen bu modelin dahili hafızası 128 GB olarak görünüyor. Ayrıca çift sim kart özelliği ile microSD kart yuvası bu modelde yer alıyor. Arka kamerası 48 Megapiksel olarak kullanıcıya sunuluyor. Diğer üç kamerası ise daha düşük piksellerdedir.

Bu kadar özelliğe sahip bu modelin fiyatı ise 3049 olarak firma tarafından belirlenmiş.

Samsung Galaxy A51 özellikleri fiyatı haberde

Son Güncelleme: 04.02.2020 16:57