Samsung Slofie nedir?

media 773

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Akıllı telefonlarda bulunan kameraları günlük hayatımızda yoğun olarak kullanmaya başladık. İşte o markalardan biri Samsung' un çıkardığı Slofie özelliğidir. Slofie nedir?

Firmalar yeni modellerinde yer alan kameralara yeni özellikler ekleyerek piyasaya sürmektedirler. Tasarımın dışında en dikkat edilenlerden biri artık kamera özellikleri oluyor. İşte bunlardan biri olan Samsung Slofie nedir

teknik destek

Android 10 güncellemesiyle Samsung cihazlara gelecek olan slow motion çekim kamera özelliği olan Samsung Slofie nedir sorusuna ilişkin tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Samsung Slofie özelliği ne sunuyor?

Samsung Slofie özelliği, kullanıcılara yavaş çekim selfie imkanı tanıyan bir güncelleme olacak.

Samsung Slofie ile kullanıcılara sunulan özellikler ise;

  • Slow motion selfie çekilebilecek.
  • Ön kamerayla 120 FPS kayıt yapılabilecek.
  • Değişebilir kare hızı kullanılabilecek.
  • Standart video çekimlerinden çok daha fazla kare yakalanabiliyor.
  • Bu özellikleri Samsung Slofie ile şimdi kullanabilirsiniz.

Samsung Slofie özelliği çıktı mı?

Samsung Slofie özelliği, son dönemde teknoloji camiasının en tartışmalı konusu halini aldı. Android 10 güncellemesiyle Samsung cihazlarda yer almaya başlayan özelliğin, Apple’dan kopyalandığı iddiaları sürüyor.

Android 10 güncellemesi dahilinde Samsung telefonlarda yer almaya başlayan Samsung Slofie özelliği, henüz beta sürümünde kullanılabiliyor. İlerleyen dönemlerde bu özelliğin beta sürümüne veda edilmesi ve tam sürümün kullanıma hazır hale gelmesi bekleniyor.

Android 10 güncellemesi alan Samsung akıllı cihazlarda Slofie özelliğini beta sürümüyle test edebilirsiniz.

Samsung Slofie güncellemesi hangi Samsung cihazlara geliyor?

Samsung Slofie özelliği, Android 10 güncellemesi alan tüm Samsung akıllı cihazlara eklenmiş durumda. Galaxy 10 serisi, Galaxy 9 serisi ve Galaxy A serisi Android 10 güncellemesini alacak olan Samsung akıllı cihazlarından bazılarıdır.

Samsung Slofie özelliği aktif olarak Galaxy 10 serisinde kullanılabiliyor. İlerleyen günlerde diğer Samsung akıllı cihazlarda da özelliğin kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor.

Samsung Slofie nedir?

Son Güncelleme: 12.11.2019 21:58