Samsung Galaxy S8 dayanıklılık testi sonuçları inanılmaz!

media 2107

Samsung, 2017 yılına damgasını vurduğu yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli bekleneni vermedi. Yapılan dayanıklılık testinde yanma, çizilme ve bükülme testlerinde ilginç sonuç!

teknik destek

Samsung’un büyük umutlarla çıkardığı yeni amiral gemisi Galaxy S8 modeli oldukça kapsamlı bir dayanıklılık testine girerek yandı, çizildi, bükülmeye çalışıldı ve sonuç çok ilginç. Detaylar yazımızda.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan ve görünüşe göre 2017’nin kralı olacak olan yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8+ (Galaxy S8 Plus) modelleri, Samsung’un geçtiğimiz yıl yaşadığı Note 7 faciasından sonra nihayet yüzünü güldüreceğe benziyor.

teknik destek

Gerek satış rakamları gerek ise kullanıcılardan alınan tepkiler olsun oldukça başarılı bir cihaz olan Galaxy S8, Samsung’a kaybettiği kullanıcı güvenini kazandırmakla kalmayacak, aynı zamanda kullanıcıların sevgisini de kazanacak. Neden mi? 

Samsung Galaxy S8 dayanıklılık testi

Geçtiğimiz günlerde yapılan detaylı dayanıklılık testinde önce ekranı yakılan, ardından çizilme testine tabi tutulan Galaxy S8 modeli, son olarak bükme testiyle görenleri şaşkına çevirdi. Bu zamana kadar hemen hemen tüm akıllı telefon modellerini büken o eller, Galaxy S8 modelini tüm gücünü kullanmasına rağmen bükemedi. Sadece o da değil, çakmakla yakılan ekranının aşırı ısıya karşı gösterdiği dayanıklılık ve her türlü keskin ve çizme ivmeyi kuvetti aletlerde denenen çizilmeye karşı da oldukça yüksek korumasıyla Galaxy S8 modeli tam not aldı. www.teknolojihaber.net

Lafı çok fazla uzatmadan sizleri Galaxy S8 dayanıklılık testinin yapıldığı bu muazzam video ile başbaşa bırakıyoruz.

Galaxy S8 Dayanıklılık Testi

YouTube video


Yeni Note 7 faciası yaşanacak mı? Yapılan testlerde Galaxy S8' in bataryası şok etti!

Yeni Note 7 faciası yaşanacak mı? Yapılan testlerde Galaxy S8' in bataryası şok etti!

Galaxy S8 Plus ve iPhone 7 Plus batarya ömrü kullanım süresi testi

Galaxy S8 Plus ve iPhone 7 Plus batarya ömrü kullanım süresi testi

Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 düşme testi!

Samsung Galaxy S8 ve iPhone 7 düşme testi!
Son Güncelleme: 20.04.2017 15:53