Galaxy S8 için son güncelleme yayınlandı

media 1888

Galaxy S8 ve S8+ modelleri için Samsung yeni güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu güncellemede Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için önemli güncellemeler bulunmaktadır.

teknik destek

Samsung markası akıllı telefon sektöründe en çok konuşulan markadır. Samsung bugüne kadar çıkardığı telefon modelleri ile gündemde kalmayı başarmış bir markadır. Çıkardığı amiral gemileri, çıkana kadar hemen hemen her gün haber yapılmaktadır. Bu telefon modellerine gelen yazılım güncellemeleri hemen haber yapılmaktadır. Bunun sebebi de Samsung markasını kullanan milyonlarca kişinin bulunmasıdır. Bu haberimizde de Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için gelen son güncellemeyi yayınlayacağız. 

teknik destek

Galaxy S8 için son güncelleme yayınlandı

Samsung son amiral gemisi olana Galaxy S8 için yeni bir güncelleme yayınladı. Firmanın yayınlamış olduğu bu güncelleme ile Galaxy S8 modeli için önemli gelişmeler geldi.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için kapasite olarak büyük bir güncelleme dosyası yayınladı. Bu büyük dosya boyutunda Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için ne gibi yenilikler geldi ?

Galaxy S8 için son güncelleme yayınlandı

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri için yayınladığı son güncelleme 630.61 MB boyutundadır. Bu büyük güncelleme sonrasında telefonda ilk olarak gözümüze çarpan navigasyon çubuğu oldu. Bu yeni gelen güncelleme ile navigasyon çubuğunda bulunan sana butonları istediğiniz zaman gizleyebilirsiniz. Bu bölümde sol bölümde yer alan simgeye tıkladığınızda sanal butonlar otomatik olarak kapanacaktır. Sanal butonların kapanmasından sonra Galaxy S8 modelinin bütün ekranına bakabilme imkanına kavuşmuş olacaksınız. 

Ayrıca yeni gelen bu güncellemede kamera yazılımında da iyileştirme yapıldığı görünmektedir. Kamerada bulunan panorama özelliği ile çekilen resimlerin kalitesinin artırıldığı görünmektedir.

Güncelleme dosyası 630 MB’lık olduğu için indirme işleminizi Wi-Fi ile yapınız.


Galaxy S8 satış rakamları S7' yi geçti

Galaxy S8 satış rakamları S7' yi geçti
Son Güncelleme: 16.06.2017 14:42