En iyi Ücretsiz AntiVirüs Temizleme Koruma Programı 2015

media 3756

Bu yılın içerisinde en çok tercih edilen virüs programları genelde ücretsiz olanlara yer verdik. Hangisi daha iyi temizler? Bilgisayarı yormadan ağırlaştırmadan çalışan antivirüs programı.

teknik destek

En iyi En Etkili Ücretsiz AntiVirüs Temizleme Koruma Programı Hangisi 

En iyi antivirüs temizleme ücretsiz koruma programı bu yıl için hangi virüs programı daha iyi olduğu genelde kullanıcı yorumlarıyla şekillenmekte. Her ne kadar araştırma şirketleri varsa da çok fazla kişi bu analizleri pek takip etmiyor. Bilgisayara laptop’a tavsiye edilecek virüs programı kurulumu yazımızda.

teknik destek

Aşağıda belirttiğimiz sıralamaya göre önerdiğimiz ücretsiz virüs programlarında yer alan bilgide olduğu gibi bilgisayarınızda ve mobil cihazlarda temel koruma sağlamaktadır.Temel korumanın anlamı standart bir güvenlik anlamına gelir örnek verecek olursak bankacılık işlemlerinde girilen bilgilerin kayıt edilmesini önleme gibi işlevi yapmaz. Eğer tam koruma istiyorsanız ücretli sürümleri tercih etmeniz önerilir.

Ücretli virüs programları en iyilerine örnek verirsek Kaspersky ve Bitdefender çok iyi virüs temizleme ve koruma programı olmalarına rağmen bilgisayarlarda çok ağır çalışması ve bilgisayarı kasması yavaş çalışmasına neden olmaları ile bilinir.

Avast Ücretsiz Free Virüs Temizleme Programı

Avast uzun zamandır ücretsiz virüs programlarının içerisinden en iyilerindendir. Temel korumanın hakkını veren bir yazılımdır. Akıllı antivirüs ve kötü amaçlı yazılımlardan koruma Kimsenin henüz duymadığı tehditleri algılar.Ev Ağı Güvenliği Ev ağınızı zayıf noktaları belirlemek için tarayın.Tarayıcı Temizleyicisi Can sıkıcı tarayıcı eklentilerinden kurtulun. Önemli yazılımlarınızı kolayca güncelleyin, ve bilgisayarınızın genel güvenlik koşullarını geliştirin.Uzaktan Yardım özelliği ile internet üzerinden başkaları ile yardımlaşabilirsiniz.

2015 Yılı içerisinde en çok tercih edilen virüs programları nedir

AVG AntiVirus Temizleme Programı

En sık kullanılan ücretsiz yazılımlardan bir kaç tanesinden biri. Orta seviye güvenliği sağlayan ve bedava sürümü sadece ev bilgisayarlarında önerilen bir yazılım. Önemli veriler olan iş bilgisayarlarında kesinlikle ücretli sürümler tavsiye edilir.

2015 Yılı içerisinde en çok tercih edilen virüs programları nedir? Hangisi daha iyi temizler? Bilgisayarı yormadan ağırlaştırmadan çalışan antivirüs programı 
 

Microsoft Security Essentials Ücretsiz Programı 

Microsoft Security Essentials, Microsoft’ un ücretsiz dağıttığı virüs yazılımı. Düşük seviyede bir koruma sağlayan yazılım çoğu casus yazılımı tespit edemiyor.

Son Güncelleme: 03.09.2019 08:46