Xiaomi Mi WiFi Pro kurulumu resimli anlatım

media 709

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Xiaomi Mi WiFi Pro kurulumu işlemini resimli anlatıma bakarak kolayca yapabilirsiniz. Hazırladığımız içerik WiFi Repeater Pro gibi modeller içinde geçerli bir kurulum seçenekleridir.

Xiaomi Mi WiFi Pro 2 sinyal yükseltici kurulumu nasıl yapılacağını anlatan çoğu yazı biraz karışık olabiliyor. Cihazı satın alanların yarısı ilk kurulumda zorlanmakta. Bu yazımızda birden çok tarafımızdan kurulum yapılarak alınan ekran görüntülerinden birini sizlerle paylaşacağız. Nasıl kurulur sorusuna cevap olarak hazırlanan yazımız üzerinden yardım almak isteyenler öncelikle işlemleri doğru yaptıklarından emin olsun.

teknik destek

WiFi sinyal güçlendirici dendimi en bilinen markalardan biri Xiaomi oluyor. Hem kalite hem uygun fiyat aralığına sahip cihazlar üretiyor. Ürün kullanıcı yorumlarına ve şikayetlerini incelemenizi öneriyoruz. Bizim görüşümüz iyi bir cihaz olduğu yönünde. Çok fazla sorun çıkarmayan ve 1 yılda maximum 2 kez kurulum yaptığımız bir cihazdır.

Xiaomi Mi WiFi Pro 2 kurulumu nasıl yapılır?

Cihazınızın işletim sistemine göre Xiaomi WiFi Pro uygulaması yani “Xiaomi Mi Home” Google Play veya App Store üzerinden yükleyiniz. Sonra Mi Home hesabı açınız. İsterseniz kurulum sırasında hesap oluşturursunuz. Sonrasında aşağıdaki adımları uygulayınız. www.teknolojihaber.net

  1. Uygulamayı çalıştırın ve “Cihaz ekleme” bölümüne geçin. Sıralama resimde olduğu gibi.    
  2. “Mi WiFi Repeater Pro” olana dokunun.    
  3. Cihazı prize takın ve reset butonuna 5-6 saniye basılı tutun ve bırakın. Sonraki butonla devam edin.
  4. Bağlanılacan modem kablosuz adını seçin. Eğer otomatik çıkmazsa WiFi ağını seçmek için “Şu anda kurulu hiçbir WiFi ağı yok” bölümüne tıklayın.  
  5. Ağ seçildi ise WiFİ paolasını girin ve sonraki ile devam edin.
  6. “WiFi ayarlarına git” tıklayın.
  7. Telefondan Xiaomi Mi WiFi ağını seçin. Yani “Xiaomi repeater v3” ile başlayanı.
  8. Bağlantı için ekranın dolmasını bekleyin.
  9. Başarıyla tamamladığını belirten yazı ekrana geldi ise şimdi çıkarsa bir oda seçiniz. İster hazır olanlardan birini veya + ile siz oluşturun. İsteyen bu adımı atlayabilir.
  10. Kablosuz şifreyi görmek isteyenler “WiFi settings” bölümüne girebilir.

Xiaomi Mi WiFi Pro kurulumu resimli anlatımXiaomi Mi WiFi Pro 2 kurulumuXiaomi Mi WiFi Repeater Pro kurulumuXiaomi Mi WiFi Repeater Pro ayarlarıXiaomi Mi WiFi Pro ayarlarıXiaomi Mi WiFi Repeater Pro telefondan kullanmaXiaomi Mi WiFi bağlanmaXiaomi Mi WiFi Pro cihaz eklemeXiaomi Mi WiFi Repeater Pro cihaz eklemeXiaomi Mi WiFi pro android indirXiaomi Mi WiFi pro şifresini görme

Son resimde “Xiaomi Mi WiFi pro şifresini görme” yani wifi parolasına bakmak isterseniz tıklayıp göz simgesine dokunmanız yeterli olacak. İstediğiniz zaman bu bölümden kablosuz şifre değiştirme işlemini yapabilirsiniz.

Son Güncelleme: 24.12.2019 21:46