Windows 11 etkinleştirme hatası ve çözümü

media 13

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 11 nasıl etkinleştirilir veya etkinleştirme hatası alanların yapması gereken bir kaç öneri olacak. İşlemlerde ne gibi yanlışlık yapıldığının analizi gerekebilir.

“Windows 11 etkinleştirme adımları?” Sorununuza bir çözüm arıyorsanız. Ücretsiz bir kopyasını nasıl edinebilirim? Bildiğiniz gibi Windows’a ücretsiz olarak güncelleyebilirsiniz. Bu nedenle, ihtiyacınız olan tek şey satın alınmış veya güncellenmiş yasal bir Windows kopyasıdır.

teknik destek

Yakınlarda yeni sistemin son kullanıcıya ulaşacağını söyleyerek sorun yaşayanlar için destek hizmeti verdiğimizi aktaralım. İçerikte yer alan özel numaradan uzak bağlantı ile yardımcı olmaya çalışılabilir.

İşlemlerden önce sistem gereksinimlerine dikkat edilmesini öneriyoruz. Uymayanlar için daha önce bir konu içerisinde nasıl yapılacağından bahsettik.

Windows 11 ürün anahtarı bedava (Ücretsiz lisans key)

Ücretsiz çevrimiçi Windows 11 lisans anahtarı veya ücretsiz Windows 11 32-bit 64-bit ürün anahtarı için arayışta olanları yakında göreceğimizi düşünüyoruz.  Windows 11 etkinleştirme kodu (PRO Ultimate Enterprise): Microsoft, yılda iki kez önemli özellik güncellemeleri sağlama geleneğini değiştirmedi ve mevcut Windows 11 sürümünü en son sürüme yükseltti.

Sistemi yeni bir sürüme güncellemek isteyen herkes, ikincisini sıfırdan yükleyerek veya sistem kullanıcı profillerinde, ayarlarda, yüklü programlarda, C’deki kişisel dosyalarda her şeyi kaydedip güncelleyerek bunu yapabilir. sürmek. Aslında biraz da en son sürümünü almaktan bahsedelim. Sistemin yeni bir sürümünü edinmek için dört farklı şekilde güncelleme yapabilirsiniz. Win 11 tuhaf bir şey, her şey normal çalışmıyor, yılda iki kez güncellenmesi gerekiyor.

Korsan crack kullanımlara dikkat ediniz

Normalde bir çok sürümden geçişler ücretsiz olacak ama sistem ile ilgili uyumsuzluklar için bir kaç öneri işinizi çözecektir. Bunun dışında full sürüm olması için kullanılan crack programlardan uzak durmanızı öneririz. Bazılarına virüs yerleştirebiliyorlar. Artı bazılarının ise arka planda çalıştığını görüyoruz. Arka planda ne yaptığı bilinmeyen yazılımlardan uzak durunuz.

Birde derleme yöntemlerde yer alan içeriklerde ne olduğu bilinmiyor.

Windows 11 etkinleştirme hatası ve çözümü

Windows 11 etkinleşmiyor sorunu

Etkinleştirilemedi veya geçersiz lisans gibi hatalar alanların sistemini kapatıp açıp tekrardan denemelerini öneriyoruz. Sonrasında aşağıdakileri kontrol ediniz.

  • Farklı bir internet kullanılarak denenebilir.
  • Korsan yöntemlerden uzak durunuz.
  • Kullandığınız koruma programı engelliyor olabilir.
  • Çok sık deneme yapıldı ise kısıtlama gelmiş olabilir.
  • Verilerin yedeği alındıktan sonra tekrardan kurulum denenebilir.
  • Sistemin geri yükleme özelliğini çalıştırınız ve hatadan önceki bir tarihe çevirin.
  • Sıfırla özelliğinden yararlanınız. (Verilere dikkat)
  • Duruma göre Microsoft’ a talep gönderiniz.
Son Güncelleme: 13.08.2021 17:04