TikTok kod eski numarama gidiyor gelmiyor

media 188

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok eski numarama kod gönderiyor şikayeti için nereye iletebiliriz ve 6 haneli kod gelmiyor ne yapmalıyım diyenler oluyor. Ağ büyüdükçe şikayet sayısı daha da arttı diyebiliriz.

TikTok’ta eski telefon numarama kod gidiyor sorunu yaşayanların çoğu hesabına giremiyenler diyebiliriz. Numara değiştirmeden önce sosyal hesaplarından ilgili telefon numarasını kaldırmadığından doğal olarak yeni numara ile giremiyor. Bunun için yapılan başvurular çoğu zaman sonuçsuz kalıyor. Haberde ne gibi işlemler yapılabilir bunun hakkında bilgi vermek istedik. Çözüm sunan bir içerik değil sadece öneri bir kaç seçenek sunmaktadır.

teknik destek

Tüm ağlarda yaşanan bu durumun bir kaç ağda çözümü uzunda sürse de olumlu dönüşler alınabiliyor. Bununla alakalı seçeneklerin yer aldığı yardım sayfaları olduğu gibi olmayan yerlerde var. Tik Tok sorunun başlıklarında daha detaylı seçenek sunan ağların başını çekmekte. Lakin dönüşlerin çok zor olduğu söylenmekte. 

İşinize yarayacak önerilerden bazıları şunlar diyebiliriz:

  • Kapatılan numarayı geri alma imkanınız var. Bu hesap sizin için önem arz ediyorsa kesinlikle denenebilir. Belli bir süre içerisinde alınma imkanı sunuluyor ve ücret az biraz fazla olabiliyor.
  • Hesaba giremiyorum deseniz dahi uygulamadaki soru işaretiyle başvurunuzu iletebiliyorsunuz. Biz her zaman numara dışında bağlı bir sosyal hesap ve e-posta önermekteyiz.
  • Ek başvurunuzu yapmanız için mail atmanızı da öneriyoruz. Bu çoğunlukla dönüş alınmaya yöntem olsa da iki üç günde bir tekrarlanmasını önerebiliriz.
  • Hesabınızı daha önce kullandığınız cihazlarda oturum kayıtlı ise direk girerek hesabımı yönetten işlem yapabilirsiniz.

Kullanıcıların bazılarında tepki olarak yazılanları okuyoruz ve güldüğümüz oluyor. Yasal başvurunun yapılacağını söyleyen ve ek olarak tazminat davası açacaklarını söyleyenlerde oluyor. Böyle bir şeyin sonuçsuz kalacağını vurgulayalım. Bu yerler zorunlu hizmet vermiyor ve eğlence amaçlı kullanılıyor. Dolandırıcılık, din, kişisel hakların ihlali gibi durumlarda yasal sonuç alınabilir.

TikTok kod eski numaraya gidiyor ise;

  • Mail ile iletişimde bulunmanız için [email protected]’ a Türkçe ve İngilizce olarak durumu net bir dille açıklayan başvurunuzu gönderiniz.
  • Eski numara başvurusunu yapmanız için operatörün iletişim kanallarını kullanınız. Şu detaya dikkat etmenizde fayda olacaktır. Örnek hattı Turkcell’ den aldınız ve operatör değişimi yaptınız ise numara tekrardan alına yere verilir. Örnek 532/  530 numara ile Türk Telekom’ a geçtiniz ise iptali buradan yapılır ama numara Turkcell’ e iade edilir.
  • Uygulama üzerinden iletişime geçilmesi içinde gerekli adımları aşağıya bırakıyoruz. www.teknolojihaber.net

Tik Tok ? işaretine dokunulur → Sorunla alakalı veya herhangi uygun bir başlığa girilir  → İlgili alanlar doldurulur  → Açıklama yazılır ve alta yaşanan problemle alakalı bir görüntü varsa eklenir.

kod gelmiyor tiktok

Buradaki seçenekler zamanla değişebiliyor ama TikTok kod gelmiyor için veya numaraya kod ulaşmıyor için bir seçeneğin olduğunu belirtelim. Yine bu kısımdan da yapılan başvurularda belli bir gün aralığı sonunda tekrardan iletilmesini öneriyoruz. Bazen gözden kaçtığı gibi dikkate alınmadığı da oluyor.

TikTok kod eski numarama gidiyor gelmiyor

TikTok kod eski numaraya gidiyor

Son Güncelleme: 03.11.2020 05:14