TikTok hesap nasıl kapatılır?

media 628

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok hesap kapatma işlemlerinde nelerin yapılması gerektiğini anlatan yazımız üzerinden yardım isteyenler için sadece bilgilendirme yapılmakta.

TikTok hesap silme iPhone’ dan alınan resimlerle anlatmaya çalıştık ve dondurma gibi bir seçenekle karşılaşmadık. Uygulamanın mantığını incelediğimizde rakiplerine göre çok farklı bir gelişimi var. Çoğu önemli uygulamada sık sık yenilikler çıkarılırken burada durum biraz farklı.

teknik destek

Uygulamanın tamamen video paylaşımına odaklı olması farklı alanlarda eksikliği olduğunu düşünüyoruz. Belki geliştirici için bu alana yoğunlaşmak daha verimli olabilir. Ama gördüğümüz kadarıyla destek tarafının yetersiz olduğunu düşünüyoruz. Bize göre kullanıcı memnuniyeti için bu dönüşler çok önem arz edebiliyor.

TikTok hesap kapatma resimli anlatımı

  • Uygulamanın alt tarafında profile tıklayın
  • Gelen yerin üstünde “üç nokta” girilecek
  • Hesabımı yönet” ve açılan yerin altına gelin
  • “Hesabınızı kaldırmayı mı düşünüyorsunuz”
  • İşlemin onaylanması için telefona gelen kodu giriyorsunuz
  • E-posta ile hesap kapatma için ya kod mail’ e gelir ya da şifre girilerek tamamlanır.

Yapılan bu işlemin geri dönüşü olmayacak ve daha önce yayınladığınız videoları silmediyseniz, hesabı kaldırırken bunlar silinmeyecektir.

Tik Tok hesap silme sonunda sohbet ettiğiniz kişilere yaptığınız mesajlaşmalar silinmez, alınan bir ürün varsa iadesi yapılmaz ve onayla birlikte tüm erişiminiz kesilir.

TikTok hesap nasıl kapatılır?TikTok hesap nasıl silinir

Son Güncelleme: 08.01.2020 14:05