TikTok doğrulama kodu gelmiyor

media 157

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok doğrulama kodunun gelmiyor olması bazen sık yapılan bir şeyden dolayı kullanıcının engellenmesi veya kural ihlalinden dolayı yasaklama cezasıyla sonuçlanabiliyor.

TikTok kod gelmiyor şikayetleri diğer ağlara göre çok az diyebiliriz. Genelde bazılarında ya çakışma ya kullanıcıyla alakalı durumlar görülebiliyor. Tabi şirketin güvenlik politikalarında farklılıklarda var diyebiliriz. Instagram’ da karşılaştığımız Hotmail’ e kod gelmiyor sorunu bir dönem sık yaşanıyordu. 

teknik destek

Burada kod gelmeme sorunu çekenlerin yapacağı sıfırlama veya talep gönderme olacak. 6 Haneli kod gelmiyor sıkıntısı yaşıyorsanız ? simgesine dikkat ediniz.

Açılan taleplerin çoğunda anında veya hiç dönüş yapılmayabiliyor. Burada sizin yapmanız gereken ise biraz zaman tanıyıp duruma göre yeniden talep açmanız.

İşlem yapmadan önce dikkat edeceğiniz hususlar:

  • Gelen mail gereksiz alana düşebilir veya yerin dolu olmasından ulaşmayabilir.
  • Telefona gelmiyorsa s.kart değişimi ve operatör değişimlerinde 3 gün sonra sms gelir.
  • Bildirim mesajların kapalı ise gelmeyebilir.
  • Fatura borçu ya da uzun zaman TL yüklenmedi ise kısıtlama gelir ve açıldığında askıda kalabiliyor.
  • Mesaj ayarlarının kontrol edilmesi ve başka sosyal hesabınıza kod testi yapınız. 
  • Mesaj engelleyici bir uygulama kullanılıyor olabilir. Harici veya dahili bir uygulamayla.

? İşaretine tıklayın ve uygun olan bir başlığı seçiniz. Alt bir seçeneği seçiniz ve alanları doldurun. Açıklamayı düzgün yapınız ve dönüş olmadığında bir kaç gün bekleyerek tekrarlayınız.

Mail gelmiyorsa başka bir mail sağlayıcısına yönlendirerek test edin. Örnek Hotmail hesabını Gmail’ e bağladığınızda artık bağlanan hesaptan gelen maillere bakabilirsiniz. 

Bir başka önerimiz telefona gelmiyorsa o zaman hattın başka bir telefona takılarak denenmesi. Bazılarının hattın çağrı merkezini arayarak yardım aldığına şahit oluyoruz. Genelde bu kanallarla sorun çözülemiyor. Ama Türk Telekom’ da hattın resetlenmesi iş görebilir. Turkcell’ da var mı net bilmiyoruz.

TikTok doğrulama kodu gelmiyor