Tik Tok hesabınız kalıcı olarak engellenmiştir açılır mı?

media 321

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Tik Tok topluluk kuralları' nı birden fazla ihlal ettiğiniz için hesabınız kalıcı olarak engellenmiştir çözümü nedir diye arayanlar için bir kaç önerimiz olacak.

TikTok’ ta bu aralar yoğun şekilde sorun talepleri geliyor. Bu da git gide büyüdüğünün delili diyebiliriz. Şikayetlere baktığımızda çoğu kullanıcıyla akalakı durumlardan çıkmakta. Numarası kapanır veya kapatır neden yeni numarayla değiştiremiyorum diyerek sitem edenler mi ararsınız yoksa aynı numarayla birden çok hesap açmaya çalışanlar mı…

teknik destek

Bir kullanıcının hesabı topluluk kurallarını birden fazla ihlal ettiğinden dolayı kalıcı olarak engellendi şikayatinde bulunuyor ve yaptığım sadece çatışma sahnesinden bir görüntüydü diyor. Eski hesabı açılmıyor hatta yeni hesap açtığında askıya alınıyor diyor. Bu şekilde çıkış yolu arayanlar için öncelikle paylaşılan videonun içeriği önemli. Örnek ırkcılık, şiddete yönelme ve din gibi konularda aykırıya kaçan konularda pek insaflı olunmayabiliyor. Tabi bunlara daha çok sebep ekleyebiliriz.

Tik Tok kalıcı engellenen hesap açılır mı?

Kalıcı engellene hesap nasıl açılır diye cevap arayanların çok fazla bir arayışa girmelerine gerek yok. Web sitelerinde basma kalıp başvuru metinleriyle karşılaşıyoruz. Ben yapmadım biri hesabıma girmiş yapmış mı ararsının yoksa arkadaşım telefonumu kurcalayıp hesabımdan böyle bir şey paylaştı diyenler mi karşılaşmazsınız. 🙂 Böyle başvuruların pek dikkate alınır bir tarafı olacağını düşünmüyoruz.

Tik Tok engelli hesabı açma

1- Yineden inceleme talebi ile başvuru.

Yasaklamadan sonra size bir seçenek sunabilirler ve itiraz formunu düzgün şekilde doldurunuz. Unutmayın yalan yere yazdıklarınız hesabınızı geri getirmeyecektir.

  • İşlem sırasında bir doğrulama talebinde bulunabilirler.
  • İletişim e-postasına olumlu ya da olumsuz dönüş bir ihtimal olabilir.
  • Kimlik gibi bilgileri mail veya açacakları kanallar isteyebilirler.

2- TikTok’un sorun formunu kullanarak talebinizi iletme. Hesaba erişim var ama paylaşım yapamıyorsanız.

  • Uygulamadan ben yazanla devam edin.
  • Üstte noktalara dokunun.
  • Bir problemi yazana dokunuyoruz.

3- Hiç bir şekilde erişiminiz yoksa uygulamadan ve mail ile iletişime geçiyorsunuz.

  • Uygulamadan açık olan hesap varsa kapatınız.
  • Ben simgesiyle devam edin.
  • Yandan soru işaretiyle devam ediyoruz.
  • İletişim kısımlarını düzgün şekilde doldurunuz.

Tik Tok hesabınız kalıcı olarak engellenmiştir açılır mı?

Son Güncelleme: 13.06.2020 17:05