The iTunes store is unable to process purchases at this time ne demek

media 850

Son güncelleme 5 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

App Store' den iPhone uygulamaya girince "The itunes store is unable to process purchases at this time" çıkıyor. Whatsapp ve Facebook indirince çıkıyor nedir ne demek?

The iTunes store is, çok nadir ekrana çıkan bu hata mesajının genelde Apple sistemlerinde çıkan sorundan dolayı ortaya çıktığını söyleyebiliriz. iPhone uygulama açınca hata veriyor ve ok seçeneğine dokunulduğunda tekrardan aynı hata “The iTunes store is unable to” çıkabiliyor. Bazende uygulama açılmıyor.

teknik destek

Verilen mesaj uyarısının anlamı App Store “iTunes mağazası şu anda alımları gerçekleştiremiyor” hatasıdır. Ödeme sisteminde veya uygulama sisteminde çıkan anlık hatalarında görülüyor.

Uyarı sadece ücretli uygulama alımlarında değil aynı zamanda ücretsiz uygulama indirildiğinde de çıkabiliyor. Örnek Instagram veya Youtube indirirken hata verebiliyor.

Mesaj devamında “Please try again later” yani daha sonra denemenizi söylüyor. Hatanın bazen dünya genelinde bazen bazı ülkelerin bazı bölgelerinde görülebiliyor. 

The iTunes store is unable to process purchases at this time ne demek

  • Başka iPhone kullanıcılarına bakınız
  • Farklı bir internet ağıyla deneyin
  • Telefonu yeniden başlatalım
  • Oturumu sonlandırıp tekrar giriş bilgileriyle oturum açınız
  • Bilgisayardan iTunes ile deneyin

iPhone “The itunes store is unable to process purchases at this time” ne demek kısa açıklamamıza katkıda bulunmak isteyenler görüşlerini iletebilir.

Oturum kapatmayı ayarlardan ilk bölüme yani Apple kimliğin yazıldığı yerden yapınız.

iPhone uygulama açınca hata veriyor