Telefondan Samsung televizyona görüntü aktarma

media 365

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung telefondan televizyona görüntü aktarma uygulaması için Smart View kullanılabilir. Ek bir başka program ise All Share diyebiliriz.

Bazı durumlarda, telefon üzerinde bulunan dosyaların televizyonlara aktarılması gerekir. Bu işlemin gerçekleştirilmesi için ise farklı yöntemler denenebilir. Farklı yöntemlere bağlı olarak ihtiyaç duyulan malzemeler de farklıdır.

teknik destek

Aktarımda Samsung‘ un kendi dahili uygulamasını kullanabilirsiniz. Smart View uygulaması ücretsiz Google Play’ dan ulaşabilirsiniz. Android olmayan Smart TV’ ler için dahili cihaz mağazası tercih edilecek.

Samsung telefondan TV görüntü aktarmak mümkün mü?

Gelişen teknoloji imkanları ile Samsung telefonlardan televizyonlara görüntü aktarmak mümkündür. Ancak bu durum için telefon ve televizyonun bağlantı yapmak için uygun olması gerekir. Bağlantının nasıl olacağı konusunda, Samsung telefondan televizyona görüntü aktarmanın nasıl olacağı konusu araştırılmalıdır.

Samsung görüntü aktarma nasıl olur?

Samsung telefonlar ile televizyonlar arasında dosya aktarılırken; ara kablolar kablolar kullanılarak veri aktarılabilir, kablosuz paylaşım özellikleri kullanılarak (mail hesapları veya internet ağları üzerinden) görüntü aktarımı gerçekleşebilir. Her iki yöntemde de iki cihaz birbiri arasındaki dosya transfer durumunu onaylar. İşlem tamamlandığında ise, görüntüler masaüstü veya indirilen dosyalar kısmında bulunur.

Görüntü aktarım için ihtiyaç duyulanlar 

Samsung telefondan televizyonlara görüntü aktarılırken, seçilen yöntemlere bağlı olarak farklı gereksinimler ortaya çıkar. Bu gereksinimler; telefon ve televizyon cihazlarına uyumlu ve transfer sağlayan ara kablolar, internet ağları, mail adresleri gibi gereksinimleridir.

Bunların yanı sıra telefon ve televizyon cihazlarının dosya transferlerine uygun olması, depolama özelliğinin bulunması, internet bağlama durumuna uyum sağlaması gerekir. Bu şartlar sağlanmadığı zaman, samsung telefon ile televizyon arasında görüntü paylaşma durumu gerçekleşmez.

Telefondan Samsung televizyona görüntü aktarma

Son Güncelleme: 18.05.2020 14:16