Snapchat hesap kapatma yerine dondurma

media 885

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Snapchat hesap silme yani tamamen kapatma işlemi bazen hesap dondurma tercihinde de kullanılmakta. Yazımızda URL bağlantısı ile hesap nasıl kapatılır sizlerle.

Snapchat hesap silme bağlantısı aynı zamanda hesap dondurma işleminde de kullanıldığını biliyor musunuz? Uygulama geliştiricisi Snapchat dondurma seçeneği kullanmadığından dolayı hesap kapatma adresi dondurmada kullanılmakta.

teknik destek

Bazı kullanıcılar geçici hesap kapatma olarak tercih edip sonrasında hesabın tamamen kapatılmasına neden olabiliyorlar. İşlemi başlattığınızda siz şu kadar süre içerisinde hesaba girmediğiniz takdirde hesabın kapatılacağı söyleniyor. Ama bu günü unuttursanız hesap tamamen kapatılıyor.

Snapchat, Facebook veya bir instagram kadar ülkemizde popüler değil. Her ne kadar Facebook’ un bu uygulamayı taklit ettiği bilinse de. Bazı özellikleri Snapchat uygulamasından kopyalandığı biliniyor.

Adım adım Snapchat hesap silme

Snapchat hesap dondurma işleminde bu bağlantıyı kullanacaksanız zamanın ne zaman dolacağını unutmayacağınız ve her zaman karşınızda duracak bir yere not alınız. Aynı zamanda da cihaz hatırlatıcı uygulaması kullanılabilir.

  • Hesap silme bağlantısı accounts.snapchat.com/accounts/delete_account 
  • İşleme alınması için kullanıcı şifreni veya hesap adınızda istenebilir
  • Devam butonuna basarak işleminizi onaylayınız
  • Artık 30 gün kadar hesaba giriş yapmazsanız tamamen kapatılacak. Detaylar için bir göresel resimli anlatım için yeterli olacağını düşündük. 

Hesap kapatma işlemini yapmadan önce önemli paylaşımların yedeğini almak istiyorsanız önce işlemi başlatın ve indirdikten sonra kapatmayı başlatınız.

Snapchat hesap kapatma yerine dondurma

Snapchat hesap dondurma tercihi için 

Kapatma onayından sonra 28 veya 29. gün hesaba girilmesi gerekiyor. İsterseniz girip kapatma iptalini yaptıktan sonra tekrar kapatma işlemini başlatabilirsiniz. 

Hesap yedeğini almak için aşağıdaki sıralamayı uygulayın.

  • Profilinize girip
  • Yukarıda sağ üstte çark dokunun
  • En alttan ikinci “Verilerim” yazana girin
  • Hesap giriş bilgilerini yazın ve verilerin hazırlanmasını bekleyin

Snapchat konum açma kapatma

Snapchat konum açma kapatma