PUBG Mobile hile yapanlara gerçek zamanlı müdahale

media 775

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

PUBG, oyun adı olmaktan çıkarak artık müdavimleri için ayrı bir hayat tarzı olmaya başladı. PUBG oynarken hile yaparak kazanan kişilere karşı müdahaleyi nasıl yapabileceğinizi açıklayacağız.

Son dönemlerin popüler oyunu PUBG, firma tarafından PUBG Mobile hile yapanlara gerçek zamanlı müdahale yapıyor. PUBG oyunu son derecede popüler ve yüksek oyuncu kitlesine sahiptir. Ancak oyun kapsamında birçok oyuncu hem hile yapıyor hem de haksızlıklara yol açıyor. Bu durum diğer kitleye oldukça sorun yaşatıyor.

teknik destek

Gerçek zamanlı müdahale oyundaki hileler kaldırıyor

Bilgisayar üzerinden her ne kadar hile yapanlar engellense de, oyunu mobile olarak kullanan oyuncular hilelerden rahatsızlık duyuyor. Firma sorunların önüne geçmek için oyunda yeni bir sistem geliştiriyor. Gerçek zamanlı müdahale ile oyunculara büyük rahatlık sağlanıyor.

PUBG Mobile hilelerine nasıl müdahale ediliyor?

PUBG mobile oyun kapsamında son dönemlerde hilelere sıkça rastlanıyor. Bu sorun gerçek oyunculara sorun yaşatabiliyor. PUBG mobile, oyun kapsamında herkese adil şartlarda deneyim yaşatmak adına kısa zamanda harekete geçti. Gerçek zamanlı müdahale ile oyun içerisinde hilelerin önüne geçiliyor.

PUBG mobile hilelerine gerçek zamanlı müdahale şu şekilde işliyor;

  • Firma gerçek zamanlı teknolojisini geliştirerek, hilelere karşı sistem sunuyor.
  • Yeni sistem ile şüpheli yazılımlar tespit ediliyor.
  • Oyun içerisinde çapraz algılama sistemleri sayesinde büyüyen verileri aktarıyor.
  • Böylelikle kullanılan tüm hileler kısa zamanda tespit ediliyor.

Gerçek zamanlı müdahalenin oyunda etkisi

PUBG mobile oyunun popüler olmasıyla birlikte, ne yazık ki hilelere de rastlanıyor. Bununla beraber oyunculara adil şartlarda hizmet vermek isteyen firma, gerçek zamanlı müdahale ile sorunların önünü kapatıyor. Aynı zamanda oyuna etkisi de oldukça fazladır. Şüpheli yazılımlar tespit ediliyor ve tüm hileler en kısa zamanda tespit ediliyor.

media 774

Son Güncelleme: 12.11.2019 21:44