Google geri ödeme için iletişim numarası

media 909

"Google Payments / Google Pay geri ödeme işlemi nasıl yapılacağı ve izinsiz kredi kartından para çekildi veya alışveriş yapıldı ise Google geri ödeme şikayet için iletişim.

teknik destek

Google ödeme sistemi “Google Payments / Google Pay” nedir kısacık bir bilgilendirmeden sonra ücret geri ödemesi ve sorunlar için şikayet adresini paylaşacağız.

Google Pay / Payments, Google’ un ödeme sistemi yani mobil cüzdanı olarak geçmekte. Anlaşmalı yerlerle bu ödeme sistemi kullanılarak alışveriş yapma imkanına sahip oluyorsunuz. Ödeme işlemi yapıldığında bu sistemdeki hesap kullanılmakta. Google’ da ekli kredi kartından tahsil etmekte.

teknik destek

Yazımıda bazen yanlışlıkla işlem yapanlar ve izinleri olmadan kredi kartı kullananlar için bir bağlantı bilgisini paylaştık. Sorunlarınızı o kanalla iletiniz.

Google Pay geri ödeme 

Google kredi kartından para çekmiş veya bilgim olmadan kartımdam ödeme alınmış gibi şikayetleri kırmızı yazıdaki bağlantıyla iletebilirsiniz. Ama sorunun geçtiği mail adresinizin olması gerekiyor. Örnek yanlışlıkla Google Pay ödeme alındı ise başvuru için Google Pay kayıtlı e-posta adresinizi yazmanız gerekiyor.

Google Pay hesabım yok ve kredi kartımdan para çekilmiş izinsiz işlem yapılmış diyenler için bir Gmail adresi ile yine aynı bağlantı ile sorunu açıklayıcı dille yazarak yardım isteyebilirler.

Google para çekildi şikayet adresi

Google Pay hesabı açmak isteyenler Google Pay uygulamasını telefonlarına yükleyip sonra hesap girişi yaparak cüzdan oluşturmaları gerekiyor. Uygulamanın içerisinde alta kartlara girip + işaretiyle kredi kart ekleyebilirsiniz. Kredi kartı kaldırma yine aynı uygulamadan yapılabilir.

  • İşlem adresi support.google.com/payments/contact/complaint
  • Google Play mail adresini ve şifreyi yazınız
  • Karşınıza İngilizce mevcut dil desteğinin olmadığını ve aşağıdaki dillerden biriyle devam etmeniz söylenecek
  • Dil seçildi ve ilk satıra ad soyad
  • İkinci kısıma şikayetin içeriğini yazınız. Açıklayızı olmasına özen gösteriniz
  • Hangi dil seçildi ise o dil ile sorunu yamanız gerekmekte.

Google geri ödeme için iletişim numarası

Son Güncelleme: 06.09.2019 14:28