Film indirme programı ile film nasıl indirilir

media 912

Film sitelerinden ücretsiz film indirme programı ile nasıl yapılır yazımızla sizleri bilgilendireceğiz. Vidmoly.me ve openload.co siteden film indirilmiyor ya da indirme bağlantısı nerede?

teknik destek

Film izlerken izlediğiniz siteden film nasıl indirilir bu yazı işinizi fazlasıyla görecek. İşlem için örnek site closeload.com olacak. Bir film sitesine girdiğinizde indirme simgesine dokunduğunuzda açılan sayfadan “Starting download” tıkladığınızda bazen film indirmede “404 Not Found nginx/ 1.14.0” şeklinde bir uyarı çıkmakta ve film indirilemiyor. Bu sorunun kesin çözümü aşağıdakileri harfiyen yapmaktan geçiyor.

Yapmamız gerek videonun bağlantı adresine ulaşmak. Bunun için film izlediğiniz sitenin kaynak kodlarından yararlanacağız. Bu başka film indirme siteleri içinde uygulanabilir.

teknik destek

Web sitesinden film nasıl indirilir

  • Önce film sitesinden filmi başlatın. Anında bir reklam açılacak ve arkasından bir daha play yani oynatma butonuna bastığınızda bazen ikinci bir reklam açılabiliyor. Reklamlara geç yaptıktan sonra sırasıyla aşağıdaki sıralamayı uygulayın.
  • Film izlenirken sayfaya mausla sağ tıklayıp “Sayfa kaynağını görüntüle” tıklayın
  • Sonra kaynak kodlar arasında closeload yazısını aratın. Aramak için klavyeden CTRL sonra F tuşlarına basın açılan arama bölümünden aratın
  • Kodlar arasında bulacağınız bağlantı URL adresi closeload.com/video/embed/QzcY…… şeklinde olacak
  • Bağlantıyı bulduysanız olduğu gibi kopyalayıp indirme programının URL kısmına yapıştırınız

Test için kullandığımız film indirme programı “Wondershare” ait bir yazılım. Buna benzer çok sayıda film indirme programları bulunmakta. Bazıları direk web sayfasını indirirken bazıları da direk videonun kaynağından indiriyor. www.teknolojihaber.net

Siteden film indiremiyorum nedeni 

Verdiğimiz örnek sitede normalde indirme butonuyla bir iki tıklamadan sonra film otomatik indirmeye başlıyor. Ama ya kısıtlı indirme sayısına ya da belli bir indirme trafiğine ulaştığından sunucu engelleme yapıyor. Yani aylık band genişliği dolduğundan.

Bazı download programı direk site bağlantısını indiriyor veya reklamları. Bunun nedeni video indirmede veya siteden film indirilmesi engelleniyor.

Yukarıdaki anlattıklarımızı birde resimli anlatımla inceleyebilirsiniz. İşlem çok basit ve kesin bir yöntemdir. Google Chrome üzerinden veya başka tarayıcıdan film indirme işlemi resimli anltımla sizlerle…

Film indirme programı ile film nasıl indirilirfilm nasıl indirilirFilm inmiyorfilm indirme bağlantısıtarayıcıdan film indirmevideo indirmefilm indirme programı

Aynı işlemi vidmoly.me film indirme sorunsuz gerçekleşti. Turbo, rapid ve fast içinde denenebilir.

Oloadcdn.net (openload.co) film indirme içinse bilgisayarda indirme programı (download manager) yüklü olsun ve sonra videonun üstüne sağ tıklayıp “Videoyu yeni sekmede aç” yazısına tıklamanız yeterli.

Uyarı: Yazımız bilgilendirme amacı taşımakta ve telif hakkı olan film veya videoları indirmenin yasal olmadığı uyarısında bulunmakta.


YouTube ücretsiz film dönemi

YouTube ücretsiz film dönemi

Korsan film siteleri kapatma kararı alınabilir mi?

Korsan film siteleri kapatma kararı alınabilir mi?
Son Güncelleme: 13.09.2019 22:33