Cpanel hourly email send limit reached for hatası

media 797

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WHM Cpanel saatlik e-posta gönderme sınırına ulaşıldı (hourly email send limit reached for) hatası nedir ve neden sürekli mail geliyor diyenler için çözüm önerimiz.

Bazı Cpanel kullanıcılarına 1-2 aydır sürekli saatlik e-posta gönderm sınırına ulaşıldığını belirten bir mail geliyor. Bu uyarı çok sayıda ve her gün geliyor. Yapılması gereken işlemler için aşağıdaki bölüme girilmesi gerekiyor.

teknik destek

Hourly email send limit reached for, sunucuda olası sorunlarda veya normal bildirimleri root’ a iletmek için belirtilen sınırın açılmasıyla ortaya çıkmakta. Bu durum için ya sunucu iletişim bilgilerinden (Server contacts’ dan) “Contact manager” bölümünden düzenlemeniz ya da Tweak settings ayarlarını yapılandırmanız gerekiyor.

WHM / Tweak settings / Mail bölümünü incelemenizi öneririz.

Cpanel güncelleme sorunu için

Güncellemelerle ilgili bir hatayla karşılaşıyorsanız o zamanda Software başlığı altında “System update” ve “Update Server Software” içerisinden işlem yapabilirsiniz. 

Cpanel hourly email send limit reached for hatası

Verdiğimiz yöntem işe yaramadıysa bize yaptığınız işlemleri yazarak yardım isteyiniz. Mail başlığı altında yer alan tüm seçenekleri inceleyin. Zaman kavramlarına bakın ve yapılan işlemlerden sonra sunucu yeniden başlatılması gerekebilir.