Brawl Stars giriş yapılamadı iPhone' da çözüm

media 148

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone Brawl Stars giriş yapılamadı hatası çıkan kullanıcıların birde Android tarafında da var mı diye kontrol etmelerinin öneriyoruz. Bağlanılamıyor sorunu çekenlerin dikkatine.

Brawl Stars sunucuya bağlanılıyor yazarken bir anda “Giriş yapılamadı lütfen daha sonra tekrar dene 2″ hatası ekrana çıkıyor. Dün akşam sık sık karşımıza gelen bir uyarının saatlerce devam ettiğini belirtelim. Önce genelde çıkmış olabilir diyerek herhangi bir şeye bakmadan sonraya erteledik. İlerleyen saatlerde yine devam ettiğini görünce bir kaç işlemle test ettik.

teknik destek

Brawl Stars giriş yapılamadı, çoğunlukla sunucu tarafında çıkan bir problemden kaynaklandığı durumlarda karşılaşıyoruz. Lakin saldırılarda, internet tarafında ve port gibi sorunlarda da yaşanabiliyor.

İlk karşılaşanların yapacakları telefonunun kapatılması, başka bir internetle denenmesi ve uygulamanın verilerinin temizlenmesi durumu iş görebiliyor. Tabi telefonun tarihinde yanlışlık varsa sıkıntı çıkarabilir.

Brawl Stars giriş yapılamadı iPhone’ da yaşayanlar için yapılacaklar aynı zamanda Android tarafı içinde geçerli olacak.

  • Oyun açıkken telefonun yeniden başlatılması.
  • Boş alanın yeterli olmama durumlarında oyundan atar veya sıkıntı çıkarabilir. Boş alanın yüksek olmasına dikkat ediniz.
  • VPN kullanlarak denenebilir. Bağlantı sırasında otomatik seçilen ülkede sorun çıkıyorsa manuel bir ülke seçerek test ediniz.
  • Şüpheli görülen giriş denemeleri ve çoklu cihazlarda kullanılması durumlarında bir engel uygulanabilir. Bu durum hileye yönelenler içinde geçerli.
  • Yapılabiliyorsa başka bir hesapla test edilmesi. Birde başka cihazla denemeniz.
  • Güncelleme gelmiş ve yaptıktan sonra çıkmışsa eski sürüme dönülebiliyorsa deneyin.
  • Hücresel veriyle ve kablosuz erişimle ayrı ayrı deneyin.
  • Game center uygulamasını kullanarak iPhone’ dan oyuna girmeye çalışınız.
  • Samsung telefonda da uygulamalar alanına girip oyunun adına dokunup verileri ve önbelleğin temizlenmesiyle çözüldüğünü gördük.

Devamında oyunun destek bildirimini tercih edebilirsiniz. Banlanan hesaplar geçici yasaklanan hesaplarda farklı bir mesajla sorun yaşanabiliyor. Yani hesabınız engellendiğini anlamayabiliyorsunuz.

Brawl Stars giriş yapılamadı iPhone' da çözüm