Xiaomi yazılım nasıl yüklenir?

media 1009

Xiaomi rom atma ve yazılım güncelleme nasıl yapılacağını kısa bir bilgiyle yanıtladık. İşlem yapmadan önce anlatımlı videolara bakabilirsiniz. İşte yazılım yükleme adımları.

teknik destek

Xiaomi, bir iki yıldır önemli şekilde satış rakamına yükseldi. Önemli markaların tekelinde olan piyasa genişlemeye devam ediyor. Ülkemizde bu marka 2-3 yıldır sıkça gündemde oluyor. Öncesinde pekte önemsenmiyordu.

Xiaomi’ nin çıkardığı telefonlar gerçekten çok güçlü yapıya sahip. Fiyat olarak diğer ünlü markalara göre uygun. Örnek vereceksek 3000 – 4000 TL’ ye alacağınız bir telefonu bu markada 2000 – 2500 TL’ ye bulabilirsiniz. 

teknik destek

Gelelim yazılım tarafına. Şu an için güncellemelerini düzgün şekilde veriyor. Yazımızda Xiaomi yazılım nasıl atılır bunun bilgisini anlatacağız.

Xiaomi ROM atma

  • ROM atma genelde Odin ile yapılıyor. Ama biz manuel yapacağız. Xiaomi ROM indirdiyseniz.
  • Bilgisayardan telefonun hafızasına  ”Downloaded rom” atınız. Bu şekilde bir yer yoksa o zaman klasör açıp aynı şekilde yazın. Yalnız sonu bu ded_rom şeklinde olması gerekiyor.
  • Telefondan updater uygulaması çalıştırılacak. Yoksa Google Play’ a girerek indirin.
  • Uygulama çalıştırıldı ise yan yana 3 noktaya tıklayın.
  • Choose update package’ a girin ve ilgili ROM’ u seçin.

Diğer bir bilgi ise Xiaomi yazılım güncelleme. Bunun içinde yardımcı bir programa ihtiyacımız olacak.

Mi PC Suite ile Xiaomi yazılım güncelleme: Programı pcsuite.mi.com’ dan indirin ve önce yedek alınsın. Programdan kurtarma seçeneği ile size sunacağı ne var kontrol edin.

Xiaomi yazılım nasıl yüklenir?