WhatsApp toplu mesaj gönderme 2019

media 1344

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp uygulaması üzerinden toplu mesaj nasıl yollanır? Rehberdeki kişilere teker teker mesaj göndermek yerine toplu mesaj gönderebilirsiniz. Daha önce bazı telefonlarda bu özellik vardı.

Whatsapp uygulaması gün geçtikçe daha çok kullanımcı sayısına ulaşan uygulamalardan birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Whatsapp kullanıcılarının çoğu bu uygulamayı kullanımdaki esas amaç için medya paylaşımının yanı sıra keyifli bir uygulama olarak görmektedir. Bu uygulamanın internet bağlantısı ile yapıldığını erişimin izni için internetin gerekli olduğu bilinmektedir. İnternet erişimi ile yapılan tüm uygulamalar gibi yüklendikten sonra onay işlemi alması gerekmektedir. Bu bilgilerin gizliliği ile birlikte uygulamanın güvenlik politikasında yer almaktadır.

teknik destek

WhatsApp toplu mesaj atma! Uygulama içerisinden mesaj göndermek uygulamanın cihazınızda yüklü olmasının yanı sıra kişiye özel olarak tasarlanan uygulama için ise bir telefon numarası gerekmektedir. Elde edilen telefon numarası ile birlikte uygulamaya kayıt olunur ardından uygulamaya giriş elde edilebilir. Uygulamaya yapılan girişin ardından mesajlaşma, görüntülü arama ve arama şeklinde iletişim kurulabilmektedir. Bu iletişime yönelik internet bağlantısı ücretinin dışında herhangi bir ücret ödenmemektedir.

Whatsapp toplu mesaj yollama nasıl yapılır?

Whatsapp da toplu mesaj gönderimi için ilk olarak kişilerin yüklenmesi gerekmektedir. Rehberde bulunan kişilerin uygulamaya geçmesi için ise yenile eklentisi karşımıza çıkmaktadır. Yenile ile birlikte kendi rehberinizde uygulamayı kullanan kullanıcılar Whatsapp rehberine taşınmaktadır.

Android Whatsapp toplu mesaj gönderme: Whatsapp rehberinde olan kişiler ile iletişim kurulabilmektedir. Toplu mesaj gönderimi için ise uygulama içerisinde sağ üst sekmede var olan ara ve yanında olan üst üste üç noktaya tıklayarak toplu mesaj gönderme seçeneği bulunacaktır. Toplu mesaj seçeneği toplu bir şekilde iletişim kurmanızı sağlayacaktır.

iPhone toplu mesaj gönderme: Whatsapp / sohbetler / “toplu mesaj listeleri” buradan yeni bir liste oluşturabilirsiniz. İsterseniz birden fazla liste oluşturabilirsiniz. Bayram mesajları, kandil mesajları, milli bayramlar…

WhatsApp toplu mesaj göndermeWhatsapp toplu mesaj yollama

Son Güncelleme: 31.12.2018 21:07