Ücretsiz En iyi Canlı TV Uygulaması 2016

media 2677

Android (APK), iPhone(iOS) cep telefonda ve tablette en iyi Canlı TV uygulaması ücretsiz hangisi? Canlı televizyon programı ile HD yayınları izlemek. TV uygulaması 2017

teknik destek

Android (APK), iPhone(iOS) cep telefonda ve tablette en iyi Canlı TV uygulaması ücretsiz hangisi? Canlı televizyon programı ile HD yayınları izlemek.

Ücretsiz ve ücretli Canlı TV uygulamalarından bazılarını inceleyerek yazımızda yer verdik. Ücretsiz Canlı TV uygulamaların genelinde görülen reklam ve donma sorununu da ele aldık.

teknik destek

Önerdiğimiz uygulamalar şuan için sorunsuz çalışmakta. Ama donma gibi sorunların bazıları sunucu kaynaklı, bazıları da internet hızına bağlı olabiliyor.

iPhone (iOS ) ve Android cep telefonda denenmiş Canlı TV uygulamalarından, Tvgo ve Uyanık TV deneme sonuçlarında reklam ve tam hizmet kıyaslaması bulunmaktadır. Daha önce paylaştığımız android hd canlı tv ücretsiz izle ve android canlı tv uygulaması yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

Sorunsuz canlı tv izleme

Tvgo Canlı TV uygulaması, gayet performanslı çalışmaktadır. Sorun tarafı her kanal değişiminde reklam çıkması ve az da olsa kanal kısıtlaması.

en iyi canlı tv uygulaması hangisi,sorunsuz

ücretsiz canlı hd tv televizyon uygulaması

Uyanık Tv uygulaması, Sorunsuz hızlı bir şekilde televizyon seyredebiliyorsunuz. Eksik tarafları az sayıda ücretsiz hizmet verilen kanallar ve HD yayınların ücretli yayınlanması. Yani ücretli sürüm ve abonelik gibi hizmeti tercih etmeniz gerekebiliyor.

hd tv televizyon uygulaması 2017

canlı hd tv televizyon uygulaması 2017

Bir diğer uygulama ise Canlı Mobil TV uygulaması, öneri listemizde bu uygulama denenmemiştir. Yer verilmesinin nedeni indirme sayısı ve yorumları kaynaklıdır.

ücretsiz canlı hd tv televizyon uygulaması hangisi

Cep telefonlarda Canlı Tv izleme’ de sorun yaşayanlar, genelde 3G bağlantısı ile kullananlar için 1 Nisan 2016 ile 4.5G hizmeti başlamasıyla bu sorun ortadan kalkacak.

Son Güncelleme: 11.03.2017 03:08