TikTok banka hesabımı bağlayamıyorum

media 82

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok hesap bağlayamıyorum hatası çıkıyor diye yazanları görüyoruz. Çok sık gelmiyor ama benzeri konuların aynı nedenden oluştuğunu görüyoruz.

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip popüler olan adlandırdığımız uygulamalardan biri olan Tiktok, diğer ağlara göre özellikle gençlerin tercih ettiği bir platform değil. Her yaşın paylaşımlarını görebilirsiniz. Anlık video ve resimlerin paylaşıldığı platformda, bu video ve resimlerin arka planına birçok müzik konulabilmektedir. Ayrıca bu içeriklere filtre, etiket gibi içeriği daha izlenir ve keyifli hale getirecek eklemeler yapmak da mümkün. Kullanıcılar hem kendi içeriklerini üretebilirler hem de başka içerikleri izleyebilirler. İçerik üretmediği halde gündemdeki videoları izlemek için uygulamaya üye olan birçok insan bulunmaktadır. 

teknik destek

Ağ’ a mail adresi veya telefon numarası gibi birçok aracı ile giriş yapılabilmektedir.Girdikten sonra artık sizler de içerik üretebilir ve üretilen içerikleri izleyebilirsiniz. Son zamanlarda bu kadar popüler olan bu uygulamadan, izlenme ve takip sayısına göre para kazanmak da mümkün. Hesabınıza banka hesabınızı bağlayarak, kazandığınız parayı kolaylıkla elde edebilirsiniz. 

Tiktok hesabımı bağlayamıyorum sorunu yaşayanların dikkat edeceği önerilerimiz şunlar olacak:

  • Kullanılan hesabın sorun çıkarması veya uyumsuzluk kavramının yaşanması.
  • Şüpheli görülen davranışlar sergilenmesi veya öyle algılanması.
  • Farklı platformlara bağlanmıyor durumu görülüyorsa farklı bir hesabınız varsa onla denemeniz.
  • Başkalarında var mıdır diyerek araştırılması.
  • Uygulamayı kaldırınız ve eski versiyonlardan birini kurarak test edin.
  • Bilgisayarınızda hesap kontrolünü yapın. Başka cihazlardan hesabınızı da deneyin.
  • Hesaba yapılan bir ceza veya sistem kaynaklı olumsuzlukların incelenmesi. (Profilinizde bir kaç şeyi değiştirerek kayıt etmeye çalışınız ve işlem gerçekleşemedi çıkıyorsa sorun var)

Bir kaç günü geçen problemlerden sonra denemeler yapılarak duruma göre geliştirici tarafına talep gönderebilirsiniz. “Ben” / “Ayalar” aşağıya inip sorunu ileteceğiniz alanı kullanın. İlgili başlıklardan uygun olanı kullanarak yardım mesajını iletiniz.

TikTok banka hesabımı bağlayamıyorum

Tiktok banka hesabı nasıl bağlanır? 

Tiktok banka hesabımı bağlayamıyorum diyorsanız, yazının devamını okuyunuz. Öncelikle bir banka hesabınız veya kredi kartınız olması gerekiyor ki, uygulama tarafından yatırılan parayı rahatça çekebilin. Tiktok uygulamasında ayarlar bölümüne tıklayınız. “Para Çekme Yöntemi Ekle” butonun alt başlığı olarak “Banka Hesabını Bağla” seçeneği önünüze gelecektir. Buraya tıklayarak banka hesabınızı kolayca bağlayabilirsiniz. Bu işlemin ardından telefonunuza 4 haneli bir doğrulama kodu gelecektir. Gelen kodu ilgili yere yazdığınızda, işlem tamamlanmış olacaktır.

Tiktok hesabınızdan para çekmenin bir yolu daha vardır. Ayarlar bölümüne giriyorsunuz. Burada yer alan “Bakiye” bölümüne tıkladığınızda karşınıza “Canlı Yayın Hediyeleri” seçeneği gelecektir. Burası en az 30 dolar ise bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bakiye göründüğü alanın bölümünde “Parayı Çek” yer alıyor. Buraya tıkladığınızda, çekim işleminiz onaylandığını görürsünüz. Bu onayın ardından paranızın hesabınıza aktarılma süresinin tahmini 12 ile 15 gün arasındadır. Paranız hesabınıza geçtikten sonra, ATM’den paranızı çekebilirsiniz.

Son Güncelleme: 30.03.2021 20:25