Xiaomi müşteri hizmetleri teknik servisi iletişim

media 1017

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Mi ürünleri için Türkiye Xiaomi teknik servisi müşteri hizmetleri Genpa ve Evofone hizmet vermekte. Resmi bir çağrı merkezi yok sadece servis telefon numarası var.

Xiaomi müşteri hizmetleri, 850 305 1923 ve 444 21 18 numaralardan sabah 8′ den akşam 17:30′ a kadar hizmet vermekte. Mi Xiaomi garanti süresi iki yıl, bataryada ve şarj cihazında ise bir yıl geçerli. Arıza onarımında yetkili teknik servis sizden Xiaomi faturasını ve garanti belgesini talep edebilir. Ama şunu belirtelim yasal olarak faturasıyla işlem yapılmakta. Yani fatura yoksa, kayıp ise veya ikinci el aldım faturası yok diyorsanız garantisi olsa dahi garanti kapsamında onarım yapılmayabilir. 

teknik destek

Telefon Xiaomi yetkili servisine bırakıldığında size bir belge imzalatabilirler. Cihazın içerisinde bulunan veriler silinebilir. Yedek alma sizin sorumluluğunuzda. Silindiğinde hak iddiasında bulunamazsınız. 

Aldığınız cep telefon yetkili distribütör tarafından temin edildiyse garanti sorunu bulunmuyor. Ama yurt dışı Xiaomi garanti süresi ve kapsamı için Xiaomi çağrı merkezi aranması gerekebilir.

Mi ürünlerinin kısa süre öncesine kadar Türkiye için net temsilcisi belli değildi. Bir iki yıl içerisinde netleşti. Şu an bilinen firma anlaşmalı ürünlere bakıyordu. Yakın bir zamanda Mi tarafından resmen Türkiye yetkilisi olduğu duyuruldu. Peki Xiaomi müşteri hizmetleri neresi?

Anlaşmalı Türkiye temsilcisi değişmedi ise iki şirket olarak görülmekte. İki yerde Xiaomi yetkili servisi ve aşağıda satış sonrası destek bilgileri yer alıyor.

Xiaomi müşteri hizmetleri teknik servisi iletişim

Xiaomi yetkili servisi neresi

Mi’ nin Türkiye’ de distribütörü Evofone firması. Yetkili servisi ise Genpa ve Evofone. Ama çoğunlukla Genpa üzerinden onarım söz konusu. 

  • Evofone 444 21 18 ve Genpa ise 212 359 03 59 numaralarından Xiaomi müşteri hizmetleri ile iletişiminizi sağlayacaksınız.
  • İsteyen sosyal ağlardan da Mi’ ye ulaşabilir. Instagram’ dan, Twitter’ dan ve Facebook’ tan aratarak resmi hesaplarına ulaşabilirsiniz.
  • Mi mail iletişimi [email protected] xiaomi.com ve diğer ülkeler için mi.com/global/support/contact sayfasına bakınız.
  • facebook.com/XiaomiTurkey
  • twitter.com/XiaomiTurkiye
  • Satış mağazaları mi.com/tr/service/wheretobuy

İlk önerimiz ikinci olanla görüşmeniz. Malum ülkemizde teknik servis ağı en çok olan servislerden biri.

Xiaomi çalışma saatleri: hafta sonu hari. sabah 8:30′ dan akşam 5:45′ e kadar servis hizmet vermekte. Cumartesi 9:30′ dan akşam 4:45′ e kadar ulaşabilirsiniz. Pazar hizmet vermiyor.

Hangi illerde servis var? İstanbul, İzmirAnkara, Bursa ve Adana‘ da bulunmakta. Xiaomi müşteri hizmetleri Türkiye için sadece yazıda belirtiğimiz numaralardan ulabilirsiniz. Xiaomi çağrı merkezi Türkçe hizmet vermiyor.

Son Güncelleme: 26.10.2019 00:53