Site icon Teknoloji Haber

Kaspersky Internet Security 2016 Antivirüs Programı

media 2809

Kaspersky Internet Security 2016 Antivirüs Programı 2017 yılı için yeni sürüm nasıl olacak? Ücretli ücretsiz sürümleri.

teknik destek

Kaspersky, 2016 yeni virüs programını yayınladı. Son sürüme bazı önemli özellikler eklendi. Özellikle Türk kullanıcıların endişe ettiği kişisel bilgilere ulaşılmasının engellenmesi için güçlü bir güvenlik sağlandı.

Son yıllarda çoğu internet kullanıcısının boş vaktinin bir çoğu sosyal ağlarda geçirmesi ile hızla yayılan profil tespiti ve zorunlu reklam yöntemleri bakınız nasıl oluyor. Reklamcılık ve analitik firmaları, internet kullanıcılarının tarayıcı üzerinden yaptıkları faaliyeti, konumlarını ve arama geçmişleri gibi önemli bilgileri talep ettikleri bilinmektedir.

teknik destek

İstenilen bilgiler tarayıcı yoluyla ulaşabiliyorlar ve bunları defalarca satabiliyorlar. Bu bilgilerle içerik için uygun hedeflenmiş reklamların gösterilmesini sağlıyorlar.

Yukarıda anlatılan yöntemleri Kaspersky Internet Security 2016 anti-virüs programı ile Private Browsing bu tür bilgileri internet üzerinden ulaşmadan kaldırıyor veya engelliyor. Bilinen tüm tarayıcılarda bu güvenlik aktif. Google Chrome, Mozilla Firefox ve Internet Explorer gibi.

Kaspersky 2016 gelişmiş özelliklerini incelemek, yeni sürümünü satın almak ve indirmek için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaspersky Internet Security 

Kaspersky, yeni virüs programı Internet Security

Kaspersky Internet Security 2016 Virüs Programı Genel Özellikleri

virüs programı 2016 indir,kaspersky internet security

Kaspersky Windows İşletim Sistemi Bilgisayar Gereksinimleri

Microsoft Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 veya üzeri (32 bit veya 64 bit3)

Son Güncelleme: 26.03.2017 13:03
teknik destek
Exit mobile version