Şimdide iPhone 7 patladı!

media 2163

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 7 patladı! Üreticiler bataryaları güçlendirmek için yaptığı çalışmalar ters tepiyor. Pil içerisinde yapılan geliştirmeler akıllarda acaba orantısız ne kullanılıyor.

Akıllı telefon markaları bataryalarının güçlendirilmesini sürdürüyor. Ancak bu güçlendirmeler teknik problemleri de beraberinde getiriyor. En son olarak Apple‘ ın iPhone 7 modelinin bataryası sebebiyle patladığı ortaya çıktı.

teknik destek

Geçen sene Samsung ptablet olarak isimlendirilen cihazı Galaxy Note 7 ile yaşadığı batarya probleminin arkasından şimdi de Apple için kötü bir haber geldi. Çin’ de şarjda bırakılan bir Apple modeli olan iPhone 7 kötü bir şekilde patladı.

Batarya patlamaları devam ediyor!

Şimdide iPhone 7 patladı!

Yin adlı Çinli bir kadın iPhone’ nin şarjı tükendiği için yatağının başucunda bulunan şarja telefonu takarak evden ayrıldı. Arkasından kısa bir yürüyüş yaparak tekrar evine geri döndü. Eve döndükten sonra başka bir odadan patlamayı duydu. Hızlı bir şekilde yatak odasına koşarak kötü bir manzara ile karşılaştı. iPhone 7 telefonu patlamıştı. iPhone 7 akıllı telefonun hurdasını en yakın Apple Store götürerek burada incelemeye aldı. Patlamanın ilk bakışta bataryadan kaynaklandığı izlenimi oluşturuldu. Ancak kullanılan şarj cihazı ve kablosunda inceleme yapılacağı açıklandı.

Geçtiğimiz haftalarda LG’ nin bataryasında da buna benzeyen bir sorun yaşanmaması için test yaptıklarını açıklandı. Bu testler Samsung cihazlarında da yapılmaya başlandı. Apple da bu olayın yaşanmasının ardından büyük ihtimalle yeni batarya testleri için kolları sıvamaya başlar. Zira bu cihazları kullanan kişilerin sağlığına herhangi bir zarar gelmemesi için gereken önlemlerin acilen alınması gerekiyor.


iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak

iPhone 8 genel görünümü nasıl olacak
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:17