iPhone 8 kamerasında devrim

media 1865

Teknolojinin lokomotifi Apple firmasının merakla beklenen son amiral gemisi iPhone 8'de devrim niteliğinde kamera özellikleri yayınlanan rapor ile açıklandı.

teknik destek

Teknolojini devi Apple firmasının son amiral gemisi merakla bekleniyor. Her gün iPhone 8 ile ilgili bir haberi teknoloji sitelerinde görmek mümkündür. Özellikle iPhone  8 ile ilgili analistlerin açıklamış olduğu raporlar internette fazlasıyla yer almaktadır. Bu günlerde iPhone 8 modelinin kamerası ile ilgili yayınlanan bir raporu sizlerle paylaşacağız.

Son dönemde akıllı telefon sektörünün bir handikabı bulunmaktadır. Telefon modelleri piyasaya çıkmadan önce, telefon hakkında bir çok bilgi intenete sızmaktadır. Buda telefon firmalarını müşteri açısından zor durumda bırakmaktadır. Çünkü yeni bir teknolojik ürünü bekleme heyecanı artık müşterilerde bu nedenden dolayı kaybolmaktadır. Neredeyse bazı markalarda daha telefon satışa sunulmadan bütün özelliklerini öğrenebilmekteyiz.  Apple firmasının son amiral gemisi iPhone 8’de bu kurbanlardan biri olmuş gibi görünüyor.

teknik destek

iPhone 8 kamerasında devrim

iPhone 8 kamerasında devrim

Çünkü son dönemde iPhone 8 modeli hakkında piyasaya sürülen haberlerin hem donanımsal olarak hemde tasarım olarak neredeyse hepsi doğrulanmış gibidir. Şimdi tasarımı ve teknik özellikleri belli olan bir telefon acaba müşterilerini neyle memnun edecek ? Apple gibi bir firma iPhone 8 modelinde hangi özellikleri ile insanları şaşırtacak ? Bütün özellikleri bilinen telefonun geriye bir tek kamerası kalmaktadır. Apple son telefonunda gelişmiş kamera özellikleri işle kullanıcılarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

Daha önce bir çok farklı haberde iPhone modelinin kamerasıyla ilgili haberler yapılmıştı. Telefonun kamerasıyla ilgili son haber işse  BlueFin Research Partners tarafından yayınlandı. Daha öncede BlueFin Research Partners tarafından yayınlanan bilgilerin büyük bir çoğunluğu telefon çıktığında doğrulanmıştı. Bu haberde büyük bir ihtimalle doğru çıkacak gibidir.

Peki devrim niteliğinde kamera özelliği nedir ? iPhone son amiral gemisinin kamerasında gelişmiş 3D algılama özelliğine sahip olacaktır. Bu yeni kamera oyunlarda, biyometrik kimlik doğrulama gibi alanlarda kullanılabilmektedir.


iPhone 8 ekran çözünürlüğü nasıl olacak

iPhone 8 ekran çözünürlüğü nasıl olacak
Son Güncelleme: 28.06.2017 14:36