iOS 9.2 Public Beta 1 Güncellemesini İndir Yükle

media 2833

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iOS 9.2 Public Beta 1 güncellemesini destekleyen cihazlar sistem gereksinimi: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s

iOS 9.2 Public Beta 1 güncellemesini destekleyen cihazlar sistem gereksinimi: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air Air 2, iPad 2 3 4, iPad mini mini 2 mini 3 mini 4 ve iPod touch 5.

teknik destek

iOS 9.2 Public Beta 1 sürüm güncellemesini buradan beta.apple.com/sp/betaprogram giriş yapıp indirebilirsiniz. Sürüm yükseltmesini yapmadan önce cep telefonun yedeğini almanız önerilir.

iOS 9.2 Beta sürümü yükleme boyutu 1.4 GB. Sürümü yüklemek için indirme adres linkinden daha önce üye olmadıysanız üye olmanız gerekiyor. Üye kaydından sonra iOS sekmesi seçeneklerinde bulunan enroll your iOS Device bağlantısına tıklayıp adımları takip ediniz.

iOS 9.2 nasıl yüklenir?

Apple iOS 9.2 Public Beta 1 sürüm yükseltmesi yayınlandı

iOS 9.2 Public Beta 1 Güncelleme ile Gelen Yenilikler

Apple, yeni güncellemelerle beta sürümlerini artık tüm kullanıcılarına açtı. Safari tarayıcıya bazı yeni özellikler eklendi. Apple teknolojileri yenilikleri entegre edilmiş hali ile OS X, iOS, watchOS ve tvOS ek özellikleri eklendi.

Kullanışlı ve çekici kullanıcı deneyimleri oluşturmak yardımcı üstün Apple teknolojilerine erişin. Kullan Apple Öde iCloud’da uygulama veri depolamak için uygulamalarınızı etkinleştirin, doğrudan uygulamanın içinden öğeleri çeşitli satmak için, oyun oynama deneyimi içine sosyal oyun eğlenceli entegreGame Center.

TestFlight Beta Test, size beta sadece kendi e-posta adresini kullanarak en fazla 1.000 harici test ile kurduğu paylaşabilirsiniz.

 

Download ve geliştirme ve dağıtım için son beta işletim bültenleri yükleyin. Geliştirme ve dağıtım süreci için gerekli kaynakları yapılandırmak için hesabınızı erişin.

 

 

iOS 9.2 Public Beta 1 Gelişmiş App Yetenekleri

 

 

  • CloudKit, Oyun Merkezi, Portföy, Apple Öde, Satın Alma-App In, Haritalar, Anahtarlık Paylaşımı, App Grupları
  •  

 

  • Veri koruma, HomeKit, HealthKit, Kablosuz Aksesuar Yapılandırması, Kişisel VPN, Inter-App Ses, Arka plan Modları, İlişkili Alanlar
  •  

ios 9.2 güncellemesi nasıl kurulur,ios 9.2 nasıl yüklenir
 

Son Güncelleme: 12.03.2017 00:34