iOS 9.0.1 Sürüm Güncellemesi Yayınlandı indir Yükle

media 312

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iOS 9.0.1 Kurulumu,iOS Nasıl Kurulur Nasıl Yüklenir,iOS 9.0.1 iTunes ile Kurulum,Hangi Telefonlar Cihazlar için güncelleme yapılabilir?

iOS 9‘ dan sonra yeni son sürümü iOS 9.0.1 güncellemesi yayınlandı. iOS 9.01 sürümünü indirip yüklemek isteyenler şuan için sorunsuz indirebiliyorlar.

teknik destek

iOS 9.0.1 destekleyen cihazlar:  iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c,  iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3 ve iPod touch 5

iOS 9.0.1 güncellemesi 25,6 MB – 35 MB dosya boyutuna sahip. iOS 9.0.1 yüklemeden önce iTunes ve iCloud ile cihazın yedeğini almanız önerilir.

iOS 9 kısa süre önce yayınlanmıştı. Güncellemeye açılır açılmaz sorunlar başlamıştı. İndirme bağlantı sorunu kurulum sorunu gibi sorunlar .

iOS 9 indirip güncellemeyi yapan bazı kullanıcılar aynı gün bazı sorunları paylaşmıştı. Gün geçtikçe bu sorunlar büyümeye başlayınca Apple tekrar bir güncelleme yayınladı.

Yayınlanan güncelleme iOS 9 yaması niteliğinde olan iOS 9.0.1 sürümü bakalım şikayetleri karşılayacak mı!

iOS 9.0.1 sürüm güncellemesi nasıl yüklenir ?

iOS 9.0.1 yükleme talimatı: Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme seçeneğinden yukarıda bulunan tüm cihazlara yüklenebilir. iOS 9.0.1 indirip yüklemeden önce cihazın şarj durumunun % 50′ nin üstünde olması gerekiyor.

iOS 9.0.1,iOS 9.0.1 Sürüm Güncellemesi,iOS 9.0.1 indir

Alternatif olarak yada iOS 9.0.1 güncelleme sorunu yaşayanlar için iTunes yazılımı ile bilgisayarla iOS 9.0.1 güncellemesini yükleyebilirler.

iOS 9.0.1 ile gelen bazı çözümler: Güncellemede yada güncellemeden sonra ayarlama yardımcısını tamamlayamayan bazı cihazlar için sorun giderilmesi. Alarm ve sayaç sorunu giderilmesi. Safari ve Fotoğraflar‘da oluşan bazı sorunların giderilmesi. Özel APN ayarı olan cihazlarda hücresel verinin kaybolmasına neden olan sorun giderildi.

,iOS 9.0.1 Nasıl Yüklenir,iOS 9.0.1

IOS 9.0.1 güncellemesinin yüklenmesi gerekiyor

Bir bilgisayara iOS cihazı bağlayınız. Sonra iTunes açık olduğundan emin olun.

Cihazınız, basın bağlı ve Uyut / Uyandır ve Ev düğmelerini basılı tutun iken Connect iTunes ekranını görene dek.

Sorulduğunda, Update’i seçin.

Yapılır geri sonra, cihazınızı kurmak için ekrandaki adımları tamamlamak.

IOS 9.0.1 güncellemesini yaptıktan sonra sorunlar devam ediyorsa bir yedeği geri yüklemek için fabrika ayarlarına çevirip iTunes programı ile geri yükleme yapabilirsiniz.

  1. IOS 9.0.1 yükleme başlatınız
  2. > Ayarlar> Genel seçeneğinden Reset> Tüm içerik ve ayarları silin. Bu cihazınızda şu anda var herhangi bir içerik silinecektir.
  3. Sonra Cihazınızın yedeğini alınız.
  4. Bir yedekten geri yükleme sorulduğunda, iCloud’u veya iTunes’u birini seçin ve önceki yedekten geri yükleme adımları uygulayınız.
  5.  

Son Güncelleme: 18.03.2017 03:06