iOS 8.3 Beta 4 Geliştiriciler Sürümü

media 3638

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iOS 8.3 Beta 4 Geliştiriciler ,ios 8.3 beta 4 sürüm güncellemesi başladı. ios 8.3 yükleme indirme adımları. iphone 4s 5s 6s yeni ios 8.3 sürümü yayınlandı.

iOS 8.3 Beta 4 Geliştiriciler Sürüm Güncellemesi Başladı

iOS iPad, iPhone 4S, iPhone 5S, iPhone 6S Plus ve diğer model cihazlar için 8.3 beta 4 geliştiriciler sürümü güncellemeye açıldı. iOS 8.3 yükleme indirme adımları aşağıda yer almaktadır.

teknik destek

iOS 8.3 Beta 4 sürümü şimdilik geliştirici hesabı olanlar için indirme seçeneği aktif. Yüklemeyi yapabilmeniz için geliştirici hesabı ile giriş yapılması gerekiyor. Geliştirici hesabı olmayanlar için gelecek ay itibari ile güncellemeden yararlanmaları bekleniyor.

iOS 8.3 Beta 3 sürümü cihazınızda yüklü ise; Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 8.3 Beta 4′e geçiş yapabilirsiniz.

iOS 8.3 sürüm özellikleri: Güncelleme özellikler performans iyileştirmeleri için çıkmasının yanında kablosuz bağlantı üzerinden CarPlay, Google 2 adımlı doğrulama için destek, Çin ağı için UnionPay ağına eklenen Apple Pay, başta Türkçe olmak üzere birçok yeni dil desteği ile güncellenmiş  Siri, mesajlara filtreleme, Safari boşluk çubuğunda bir UI değişikliği ve daha pek çok yeni özelliği beraberinde getiriyor.

CarPlay kısaca tanımı; Aracınızın var olan bilgi ve eğlence sistemini değiştirmeden iOS’un özelliklerini aracın ekranına yansıtan yeniliğin adı.

iOS 8.3 Beta 4 Geliştiriciler Sürümü,ios

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:02