Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık yorumlar çıkmıyor

Twitter hay aksi bir hatayla karsilastik

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Belli aksaklıklarda karşımıza çıkan Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık yorumlar çıkmıyor sorunu bu yıl sanırız bir kaç kez daha kullanıcıların canını sıktı. Esasında biz kısa süreliğine ara ara bunla karşılaşıyoruz. Anlık oluştuğundan dolayı pek gündeme getirilmiyor.

Başlığımızdaki uyarının farklı alanlarda da karşımıza çıktığını söyleyelim. Örnek oturum açarken veya tweet atarken de çıktığı oluyor. Tabi benzeri metinlerde var. Başında farklı bir metin ama devamında bir hatayla karşılaştık mesajı oluyor. Benzeri metinlerin aynı sebepten çıktığını tam söyleyemeyiz. Lakin kullanıcılara özel bir durum yoksa kronik oluşan bir durumdur.

teknik destek

Twitter hay aksi, Google’ un tarayıcısı Chrome’ da da karşılaşmışsınızdır. Bir dönem biz sık sık bu uyarıyı Chrome’ da alıyorduk. Özellikle çoklu mail kullanımlarda daha sık karşımıza çıkardı. Sanırız güvenlik şüphesinden ötürü çıkıyordu. Ama bir çok hizmette direk ilgili alana göre uyarı vermek yerine sanki bir arıza oluşmuş gibi uyarı çıkıyor.

Tweet hay aksi bir hatayla karşılaştık aynı zamanda yapılan paylaşımlarda da sık çıktığı oluyor. Lakin peş peşe denemelerden sonra sorunsuz ekrana geliyor. Lakin yorumlarda iş değişiyor. Sürekli hay aksi hatası çıkmaya devam ediyor.

Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık çözümünde ne yapmalıyım diyenlerin paylaşımlarını her yıl görüyoruz. Aşağıya eklemiş olduğumuz durumlarında kesinlikle incelenmesi gerekiyor.

Hay aksi neden çıkıyor veya hangi sebeplerden çıkar diyenlerin bakması gereken şeyler şunlardır:

  • Temelde ağın sistemlerinde oluşan bir arızadandır. Bu bazen bölgelere göre değişse de ülke içi ve dışında farklılık gösterir.
  • İnternetle alakalı olma olasılığı var. Bu Türkiye içerisinde veya ağın bulunduğu ülkeyle alakalı olma olasılığının da olduğunu belirtelim.
  • Kullanıcı vpn kullanıyorsa büyük ihtimal şüpheli görülme durumlarından dolayı bir engel uygulanır.
  • Oturum açılan sistemlerin güvenirliği sorunlu, aşırı yanlış şifre denemesi ve önemli hesap bilgilerinin değişikliğinde kısıtlama gelme olasılığı bulunuyor.
  • Telefonun çok eski olmasından dolayı yeni Twitter sürümünde uyum sorunu yaşanması mümkün. Eski olan sürümler kontrol edilmeli.
  • Cihazın tarihinde yanlışlık olması ve boş alanın sistem için yeterli olmaması.

Gibi çeşitli sebepleri sıraladık. Daha uzayan bir listeye sahiptir.

Twitter hay aksi bir hatayla
Twitter hay aksi bir hatayla karşılaştık yorumlar çıkmıyor

Ülke genelinde oluşan durumlarda çözüm tarafında deneyeceğiniz en iyi yöntemin vpn olduğunu söyleyelim. Eğer kullanıcı tarafında olumsuz bir şeyler varsa başka telefonla ve hesabın ayarlarında yapılacaklar var.

Kullanıcının yapabilecekleri şunlar:

  • Bilgisayar ve farklı bir telefonla deneyin.
  • İnternet bağlantınızı değiştirin. VPN’ de tercih edilir.
  • Telefonunda sıkıntı olanların uygulamalar denile bir bölüm var. O yerde Twitter yazısına dokunup, içerisinde güncelleme kaldır ve önbellek temizleme seçenekleri çalıştırılacak.
  • Uygulamayı kaldırıp yeniden kurmanıza rağmen hala aynı şekilde uyarı çıkıyorsa, tekrar kaldırın ve eski sürümlerden bir kaçı ile deneyin.

Çok sık aynı şeylerle uğraşan hesaplarda belli bir süreliğine engel uygulanır. Kablosuz bağlantı ile internete girenler modemi kapatması yeterli olur. Malum yeni ip alır ve engel kalkar. Lakin hesaba uygulanmışsa belli bir saate kadar bu böyle olur. Burada eğer tekrar ısrarla devam edenler varsa yine bu süre uzar.

teknik destek