Tinder şikayetle hesap kapatma

Tinder sikayetle hesap kapatma

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Ülkemizde Tinder şikayetle hesap kapatma şeklinde çok talep geldiğini düşünmüyoruz. Lakin normal kanallar kullanılarak hesap silme işlemi yapamayanların bu tarz yöntemlere yöneldiğini görüyoruz.

İçeriğimizde hesabına ulaşamayanların hesaplarını kapatmak için denedikleri yöntemlerden biri şikayetle hesap kapatmayı ve normal adımlarla nasıl işlem yapıldığını da anlatacağız.

teknik destek

Tinder hesabımı kapatamıyorum için en iyi yöntem yardım alanından talep göndermek olacak. Bunun için yazı sonundaki ilgili konuyu incelemenizi öneririz.

Tinder şikayetle hesap kapatma sebepleri

Tinder kapatma sebeplerinin en ağır basanı genelde nişan veya evlilik durumu ağır basmakta. Bazende kişisel bilgilerinin güvenliği için kapatanlar oluyor.

  • Hesaba erişim yapamam
  • Hesabın çalınma sebebi ile kapatmak istenmesi
  • Evlilik durumları
  • Rahatsızlık verdiği hesaplar kaynaklı
  • Rahatsız edilme durumları
  • Kişi bilgilerinin açık edilme korkusu

Gibi bir çok neden var.

Tinder şikayet etmek için bilgiler

Ağ için çeşitli talep kanaları bulunmakta. Şu an için ne türlü iletişim yapacağınız bağlantıların yer aldığı konumuzu aşağıya ekledik. Başvuru yapmadan önce dikkat etmeniz gereken bir kaç husus olacak.

Tinder şikayetle hesap kapatma başvurusunu yapanların bir kısmı kasıtlı olarak hoşlanmadığı veya ters düştüğü kişilerin hesabını kapatmak istiyor. Bunun için aslı olmayan ithamlarla başvuru yapıyorlar. Esasında inceleme yapıldığında böyle bir şeyin olmadığı anlaşıldığında herhangi bir işlem yapılmamakta. Lakin aşırı talep gönderim sayısına göre tedbir olarak bir yaptırım uygulandığı zamanlar oluyor. Mesela geçici engel veya hesap için doğrulama talep edildiği zamanlar oluyor.

Destek almak için Tinder destek hattı konumuzdaki bağlantıları denemenizi öneriyoruz.

Tinder nasıl silinir?

Telefon numarası, Facebook, Google mail adresi gibi sosyal platformlar sayesinde Tinder hesabı oluşturmak mümkündür. Bununla beraber, bu şekilde oluşturulan Tinder hesabında oturum kapatma işlemi yapılsa bile, Tinder hesabı faaliyetlerine devam etmektedir. Bu vaziyetlerle beraber istenmeyen sonuçlarla karşılaşmak mümkündür. Bundan ötürü de hesabının tamamen silinmesi gerekmektedir. Uygulamada buna dair yönlendirmeler mevcuttur.

Tinder hesabını kapatmak adına aşağıdaki yönlendirmelerin takip edilmesi oldukça önemlidir;

  • İlk önce Tinder uygulamasının açılması gerekmektedir. Daha sonra Profil ekranına giriş yapılmalıdır.
  • Bu işlemlerden sonra kişinin profil ekranında yer alan Ayarlar menüsüne giriş yapılmalıdır.
  • Ayarlar menüsü içerisinde yer alan ve en alt bölümde bulunan Hesabı Sil kısmına tıklamak gereklidir.

İşlem sonunda verilen gün içerisinde hesaba giriş yapılmaması gerektiği vurgulanmakta. Kapatılan hesap başkası tarafından alınabilir mi veya geri alabilir miyim sorusu için cevabımız hayır olacak. Yeni bir hesapla açılır.

Ek bilgi isterseniz Tinder hesap dondurma seçeneğinin seçilerek hesap gizlenebilir. Bu adımda aynı adımları takip edilerek yapılmakta.

Tinder sikayetle
Tinder şikayetle hesap kapatma
teknik destek