TikTok bu BIC SWIFT koduna bağlı banka TR ülkesinde bulunmuyor

TikTok bu BiC SWIFT koduna bagli banka TR ulkesinde bulunmuyor

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Banka IBAN hesap numarası eklerken “TikTok bu BIC SWIFT koduna bağlı banka TR ülkesinde bulunmuyor” hatası alanların çoğu bilgileri girerken yanlışlık yapıyor. Ya da boşluk bırakıyor. Bunun dışında sistem aksaklıklarından kaynaklı durumlar oluşabiliyor.

Para çekme için IBAN ekleme işlemlerinde Tiktok bu BIC SWIFT koduna bağlı banka TR ülkesinde bulunmuyor sorununu pek çok kişi yaşamaktadır. Bu sorunun çözüme kavuşturulması için birkaç küçük değişim yeterli olacaktır.

teknik destek

TikTok banka hesabı ekleme işlemi

Tiktok BIC SWIFT sorunu genelde banka hesabı ayarlama kısmında yanlışlık olduğu zaman ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple BIC SWIFT sorunu yaşayan kişilerin öncelikle banka hesaplama ayarlarını doğru bir şekilde yapmalıdır.

  • Banka hesabı ile TikTok’u birleştirmek için öncelikle TikTok kullanıcısının  kullandığı banka hesabına gidip ayarlar bölümünden hemen eklemesi gerekir.
  • Bu kısımda ‘para çekme yöntemi ekle’ diye bir bölüm olacaktır.
  • Buranın hemen alt kısmında ise ‘banka hesabını bağla’ diye bir seçenek olacaktır. Buraya tıklayarak hesap eklenir.
  • TikTok üyesinin kullandığı banka hesabını uygulamaya yükleyebilmek için hesaba bağlı olan telefon numarasına 4 haneli bir kod gelecektir.
  • Bu işlem tamamlandığı zaman bir sonraki sayfa banka hesabını bağlama sayfasıdır.  Burada istenen her şeyin eksiksiz doldurulması gerekir.
  • Ağın istediği BIC/ SWIFT kodu kullanılan bankanın kodudur.
  • Bu Koda ulaşabilmek için  arama motoruna yazmak yeterli olacaktır. Oradan çıkan kodun istenilen kısma yazılması gerekir.  Bu kod 11 haneli bir koddur.
  • BIC/ SWIFT kodu eksiksiz doldurduktan sonra ‘ilerle’ tuşuna basılmalıdır.
  • Bir sonraki sayfada yazılan tüm bilgilerin onaylandığına dair bir buton çıkacaktır.  Bu butona tıklandığı zaman banka hesabıyla, TikTok hesabı artık birleşir.

TikTok SWIFT kodu hatası çözümü

Tiktok SWIFT koduna bağlı banka TR’de bulunmuyor hatası para çekerken TikTok kullanıcısına bildiriliyorsa, para çekme için hesap ekleme kısmında bir hata oluştuğu anlamına gelir. Burada ilk yapılması gereken, ayarlardan hesap ekleme bölümüne yeniden gidip kodu baştan düzeltmektir. Aynı zamanda burada oluşmuş olan bir hata var ise baştan kontrol edilip düzeltilmesi gerekir.

Eğer düzelttikten sonra hala bir sorun çıkıyorsa TikTok hesabı ile birleştirilen banka hesabı tamamen kaldırılmadır. Kaldırıldıktan sonra bir süre beklenmesi gerekir. Bekleme süresi bitince, en baştan yeni bir banka hesabı ekleme işlemi gerçekleştirilmelidir. Bu ekleme işlemini yaparken yeniden sıkıntı çıkmaması adına tüm alanlar çok dikkatli bir şekilde doldurulmalıdır. Doldurma tamamlandıktan sonra para çekme işlemi yeniden denenebilir.

Çok sık deneyenler kısa bir süre engellenebilir. Önerimiz bir şey yapmadan beklemeniz olacak. İlerleyen saatte veya gün sonunda denenebilir.

Ek denemeniz için farklı bir internet ve telefonla da denenmesini öneriyoruz.

TikTok bu BiC SWIFT koduna bagli banka
TikTok bu BIC SWIFT koduna bağlı banka TR ülkesinde bulunmuyor

Uygulamadan ve hesap ile alakalı durumlar

Burada şüpheli görülecek ne yapıldıysa cihaz ve hesap kısıtlanabilir. Beklemekle kendiliğinden çözülür. Lakin devam edenlerin birde aşağıdakilere göz atmalarını öneriyoruz.

  • Uygulamanın eski versiyonlarından birini kurup onla deneyin.
  • Android sistemli cihazla deneyenler birde iPhone ile denemelerini öneriyoruz.
  • Hesabınızın türünü değiştirmeniz işe yarayabilir. Örnek PRO olana geçiş test etmeniz gerekebilir. İşletme olanda denenebilir.
teknik destek