TikTok atılan sandıkları göremiyorum görünmüyor

TikTok atilan sandiklari goremiyorum

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok atılan sandıkları göremiyorum çıkmıyor sorunu pek sık yaşanmıyor. Olası sebeplerin aşağıdakilerden biri olması mümkündür. Sandıklar gözükmüyor hatası belki geçicidir ve beklemeniz gerekebilir.

Tiktok sandıklar gözükmüyor sorunu yaşayan çok kullanıcı vardır. Bunun en büyük sebebi özelliğin daha yeni olması ve her cihaza daha güncellemenin gelememesidir. Aynı zamanda belli şartlara uyumlu olmamak da sandıkları görememenin sebebi olabilir.

teknik destek

Atılan hediye sandıkları göremiyorum şikayetlerinde ne yapmalıyım sorusuna yanıt olarak aşağıya eklediklerimizin incelenmesi gerekiyor.

TikTok sandık özelliği

TikTok sandık özelliği en güncel özelliklerden biridir. Bu özellikten kullanıcılar para kazanabilmektedir. Bununla birlikte canlı yayını yapan kişi de para kazanır. TikTok’ta bazı canlı yayınlara girildiği zaman ekranın yarısında bir sandık görülür. Sandığı geri sayımı başlatılır. Bu geri sayım sırasında sandığa en hızlı ve ilk basan kişi o sandığın içerisinde çıkan hediyeleri kazanır. Bu hediyeler de genelde para hediyesi olduğu için kişilerin TikTok bakiyelerine ulaşır. Parayı çekmek için belirlenen miktara geldiği zaman da o para çekilir. Bu şekilde hem canlı yayın yapan kişiler kendi reklamını yapar ve izlenme sayısını artırır. Hem de izleyiciler çıkan sandıklar içerisinden para kazanabilir.

Bende sandık çıkmıyor diyenlerin hesapları, yaptıkları ve yardımcı araçların kontrol edilmesi gerekiyor.

TikTok’ ta sandıkların görünmemesi

TikTok sandıkların görünmemesi nedenleri değişiklik göstermektedir. Sandığın görünmeme sebepleri şu şekilde değişebilir;

  • 18 Yaşın altındaki kişiler sandık özelliğinden yararlanamaz.
  • Yeni bir özellik olduğu için bazı cihazların güncellemeleriyle hala eşleşmemiştir. Android işletim sisteminde olan telefonlarda sandıklar görülmeyebilir.
  • Cihazın bağlı olduğu internetin yavaş olması ya da cihazla uyumsuz olması sonucunda da sandıkların görünmemesi gibi problemler oluşabilir.
  • Uygulamada ve sunucularda oluşan bir arıza sebebi yaşanabilir.
  • Kullanıcının engellenmesi veya ceza alması mümkün.
TikTok atilan sandiklar
TikTok atılan sandıkları göremiyorum görünmüyor

TikTok atılan sandık görünmüyor hatasının çözümü

TikTok sandıkları açma özelliğini yaygınlaştığı için her kullanıcı bu özellikten yararlanmak ister. Özellikle önceden bu özelliği kullanabilen fakat sonradan ekranda sandıkların görünmemesi sorunu aşağıdaki maddelerin uygulanması sonucunda bu sorun düzelebilmektedir;

  • Ağın son güncellemesini yaparak telefon ile özelliği uyumlu bir hale getirmek gerekir. Telefonun yazılım güncellemesi de geldiyse onu yapmak da çözüm olabilir.
  • 18 yaşının altında olan kişiler yaşın dolmasını ya da yeni bir hesapla yaş düzeltmesi yapmalıdır.
  • Farklı bir cihaz ile girerek sandıkların gelmesi sağlanabilir.
  • Ağın sistemsel problemleri sonucu oluşan bir hataysa bu sorunun düzeltilmesi beklenmelidir.
  • Uygulamayı silip yüklemek özelliği getirebilir.
  • Geçici bir engel uygulanan hesapların gün içerisinde herhangi bir şeye girmeden beklemesi gerekiyor.
  • Ceza almış hesaplarda bir çok özelliğin çalışmaması mümkündür.
  • TikTok’ un yardım özelliği üzerinden destek ekiple iletişime geçmek de sorunu çözecektir. Destek ekip özelliğin hesaba ulaşmasına yardımcı olur.

Başka telefondan ve hesapla denenmeden yardım talebini göndermemenizi öneriyoruz. Birde Google ve diğer sosyal medya tarafında konuyla karşılaşanlar var mı araştırmak gerekiyor.

teknik destek