Snapchat şifre değiştirme değiştiremiyorum sorunu

Snapchat sifre degistirme yapamiyorum

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Snapchat şifre değiştirme değiştiremiyorum hatası oluşanların bir kısmında engellemeler yaşanırken bir kısmında ise ceza durumlarının kontrol edilmesi gerekiyor.

Snapchat son zamanlarda en popüler olarak kullanılan ve en eğlenceli resim paylaşım uygulamalarından bir tanesi. Uygulamayı kullanmak için e-posta adresiniz ile Snapchat’e kayıt olup telefon numaranızı uygulamaya onaylatmamız gerekiyor. Tabii ki uygulamadan çıkabilirsiniz, şifrenizi unutabilirsiniz. Snapchat’in bazen olumsuz yanı Support bölümünün çalışmaması, kayıt veya şifre değiştirmede ilgili bölümün açılmaması. Yani bilgisayarınızın ve ya telefonunuzun üzerinden şifrenizi değiştiremediğiniz zaman ne yapmamız gerekiyor sizler için açıklıyoruz.

teknik destek

Snapchat şifre değiştirme işlemi nasıl yapılır?

Snapchat şifre değiştirme işlemini bilgisayarınızdan veya mobil cihazınızdan yapabilirsiniz.

Snapchat şifre değiştirme işlemini mobil cihazınızdan yapmanız için; öncelikle Hotspot Shiled uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Bu güvenli bir VPN uygulamasıdır. Herhangi bir uygulamada tercih edilebilir. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açarak aktif hale getiriyoruz. Bunun için uygulamayı açtığınızda, sizi yönlendirdiği şekilde mobil cihazımızın içerisinden VPN profilini oluşturmayı onaylıyoruz. Belli bir MB kadar ücretsiz olarak kullanım imkanı veriliyor.

Hotspot Shiled uygulamasını aktifleştir dikten sonra Snapchat’in kendi içerisindeki “Oturum aç > Şifreni mi unuttun?” kısmından Support sayfasına sorunsuz bir şekilde gelerek şifre sıfırlama işlemini gerçekleştiriyoruz.

Snapchat şifre değiştirme işlemini bilgisayarınızdan yapmanız için; tarayıcınıza eklenti kurmanız gerekiyor. Bu işlemi de Google Chrome üzerinden “ZenMate” eklentisini kurup aktif etmeniz gerekiyor. Bunun ardından snapchat.com’dan Support kısmına girebilir ve şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Snapchat sifre
Snapchat şifre değiştirme değiştiremiyorum sorunu

Snapchat şifre değiştirme hatası

Snapchat şifre değiştiremiyorum hatası şeklinde bir uyarı alanların aldığı uyarıya göre uygulanacak yöntemler belirleniyor. Çok sayıda konu ile alakalı olduğundan dolayı bize gelen mesajların içeriğine göre bilgilendirme yapıyoruz.

Snapchat şifre değişmiyor başa dönüyor şeklinde bir örnek sorunu da sizlerle paylaşmak istedik. Bir dönem bir çok sosyal medya uygulamalarında karşımıza çıkan bir problemdi. Bu şekilde karşılaşanların temel sebebi güncellemeler oluyordu.

Olası sebepleri inceleyelim:

  • Yeni sürümlerin çıkması ile eski cihazlarda sıkıntılar yaşanması. Önceki versiyonlara dönüş yapılması geçici çözüm getirir.
  • Telefonların tarihinin yanlış olması ve sistemin yetersiz alana sahip olması dışında birde diğer yüklü olan uygulamaların sorun çıkarmasını da bu sebeplere ekliyoruz.
  • Çok sık şifre değiştirme veya yanlış şifre girilmesinden dolayı engellemelerin çıkması.
  • Yaptırım uygulanan hesaplarda belli süreliğine işlem engeli uygulanır.

Cihaz ve hesabınızla alakalı problemlerin incelenmesi

Çeşitli sebeplerden ötürü herhangi bir sorun yaşandığı zaman kontrol etmeniz gereken alanlar olacak. Bunların bir çoğu deneme ile netleşecek.

Şüpheli olarak görülen işlemlerde kontrol edilmesi için farklı internet, cihaz ve hesapla denenmesi gerekiyor. İnternetle alakalı olduğunda modem yeniden başlatılır veya telefonun interneti kullanılır.

Cihazın sorun çıkarması ise gelende tarih yanlışlığı, engel, boş alan sorunu ve uyumsuzluk yaşanması ile alakalı oluyor.

Cezalı hesapların testi genelde profil alanında bir şeyin değiştirilmesine izin verilmez.

Uygulamadan kaynaklı olma olasılığı için Android tarafında uygulamalar alanından Snapchat’ i bulup, önce önbellek ve sonrasında güncelleme kaldırmanın yapılması gerekiyor. Duruma göre farklı uygulama versiyonu iş görür.

teknik destek