Mobil şube aktif oturumunuz bulunmaktadır ne demek?

Mobil sube aktif oturumunuz bulunmaktadir

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Aktif oturumunuz bulunmaktadır. Eğer bilginiz dışında ise 0850 220 50 00 Ziraat Katılım müşteri iletişim merkezini arayınız hatası ekrana gelen kullanıcıların çoğu ne demek istediğini tam anlayamadığından şüpheli bir durum gibi algılayabiliyor.

Aktif oturumunuz bulunmaktadır ne demek? Banka mobil uygulamadan oturum açtınız ve daha sonra arka planda açık bıraktığınızdan dolayı aldığını bir uyarı. Yani zaten oturumunuz açık ama siz bir daha oturum açmaya çalıştığınızı belirten bir mesajdır.

teknik destek

Çoğu kullanıcı mobil şubeye girerken zaman zaman gelen mesajları kontrol etmek için uygulama arasında geçiş yapar. O esnada oturum açıktır ve tekrar uygulamaya dokunulduğunda sizden müşteri numaranızı ve şifrenizi girmenizi ister. Bilgileri girdiğinizde başlıkta yer alan hatayı alırsınız.

Sürekli bu uyarı geliyor mu?

Yapacağınız işlem çok basit. Kaydırın ve uygulamayı kapatın. Tekrar açtığınızda bilgilerinizi girdiğinizde sorunsuz hesabınız açılacak.

Peki bunun dışında olma olasılığı var mı? Olabilir. Birisi hesabınıza giriş yapmış olabilir. Yani birden fazla oturum açılma durumu oluşmuş olur. Eğer en son siz işlem yapmadıysanız o zaman acil şifrenizi değiştiriniz ve ek güvenlik seçeneklerini açınız.

Devamı gelenlerin telefonlarını kapatıp açmalarını öneriyoruz. Ek önerimiz internet bankacılığından oturumunuzu açıp test ediniz.

Kullandığınız telefon Android ise, açık kaynaklı olmasından dolayı kesinlikle virüs koruma uygulamasına ihtiyacınız olacak. iPhone kullananlarda diğer sistemlere göre pek tehlikeye maruz kalmazlar. Her iki sistem içinde hem cihaza hem uygulamaya şifre koyulması önerilebilir.

Herhangi şüpheli işlemlerde bankanızla görüşmenizi öneririz.

Mobil sube aktif oturumunuz
Mobil şube aktif oturumunuz bulunmaktadır ne demek
teknik destek