Kuveyt Türk ücretsiz taksitlendirme sistem hatası

Kuveyt Turk ucretsiz taksitlendirme sistem hatasi

Son güncelleme 2 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Kuveyt Türk ücretsiz taksitlendirme için taksit sayısını seçtikten sonra onayladığınızda Kuveyt Türk sistem hatası uyarısı ekrana geliyor. Aralıklı denediğimizde problemin devam ettiğini gördük.

Alışveriş taksitlendirmesini bazı yerler için bankanız size faizli veya kar payı adı altında sunabiliyor. Bu içeriğimizde Kuveyt Türk bankasında ücretsiz taksitlendirme hatasını ele alacağız.

teknik destek

İnternet bankacılığında veya mobil şubede taksitlendirme işleminizde sistemden hata alabilirsiniz. Bu çoğunlukla gece saatlerinde karşınıza çıkacaktır. Gündüz saatlerinde ise beklenmedik arıza, acil iyileştirme çalışmaları ve yoğunluğa göre böyle bir şeyle karşılaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini dahi arasanız büyük ihtimal o da aynı şekilde sorun yaşayacak.

Kredi kartı taksitlendirme ayarlarında normalde otomatik taksitlendir seçeneği bulunuyor. Lakin komisyon aldığı söyleyelim. Bir şeyi almadan önce bu ayarı açıp, taksit sayısını seçip, sonrasında satın almayı gerçekleştirdiğinizde sizin adınıza satın aldığınız ürünü aylık şu kadar ödemeyle işlem yapıldığı mesajı gelecek.

Bugüne kadar bu bankada ücretsiz pek böyle bir öneriyle karşılaşmadık. En azından bizim yaptığımız harcamalarda anlaşmaları yok denilebilir. Bankanın şu an önerisi 5 taksit şeklinde karşımıza çıktı.

Kuveyt Turk ucretsiz taksitlendirme 1
Kuveyt Türk ücretsiz taksitlendirme

Test adına farklı birden fazla taksit seçeneğini seçmemize rağmen aynı şekilde uyarı çıkmaya devam etti.

Kuveyt Turk ucretsiz taksitlendirme 2
Kuveyt Türk sistem hatası

Sürekli hata veren işlemlerde oturumunuzu çıkışa atıp tekrardan deneyiniz. Artı tarayıcı üzerinden internet bankacılığı aracılığı ile denenmesini de önermekteyiz.

Test adına internetinizi değiştirmeniz gerekebilir. Şüpheli olarak algılanma durumlarında beklemeniz en iyisi olacaktır.

teknik destek