YouTube ve Hangouts Canlı Yayın Yapma 2016

media 2411

YouTube Canlı Yayın Yapma 2017 -2018. İnternetten canlı yayın nasıl yapılır? Canlı yayın yapma programsız.

teknik destek

Youtube ile canlı yayın akışını yapmak istiyorsanız Youtube kurallarına uyarak telif hakkı sorunu oluşturmadan canlı yayın yapabilirsiniz. YouTube canlı yayınla ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

    teknik destek
  • Görüntüleyenlere destek amaçlı etkinliğiniz hakkında bilgi veren ayrı bir fragman veya tanıtım videosu oluşturmayı düşünün
  • Düzenli plan dahilinde yayınlanan bir bölümün sonunda hayranlarınıza büyük etkinlikten bahsedin
  • Görüntüleyenlere büyük etkinlik için geri gelmeleri gereken bir tarih veren özel kanal grafikleri tasarlayan içerik oluşturucular, başarılı olmuştur
  • Abonelere etkinliğinizle ilgili bir ön gösterim veya daha ayrıntılı bir “içeriden kullanıcılara yönelik önizleme” imkanı sunun
  •  

Youtube sitesinden hesabınızla canlı yayın yapmak ister misiniz

Canlı şov, büyük bir etkinlik yürütmek ve görüntüleyenlerinizle etkileşim kurmak için mükemmel bir yoldur. Bununla birlikte en iyi canlı etkinlikler için planlama, test etme ve tanıtım gerekir. Bir etkinlik planlamadan önce YouTube Canlı Etkinlikler’in teknik yönlerini yakından tanımanızı ve birkaç kez test etmenizi kesinlikle öneririz. İyi bir plan yaptığınız ve ne yapmanız gerektiğini tam olarak bildiğiniz için teknik sorun olasılığını ortadan kaldırmak istersiniz. Video akışı, en çok etkileşim kuran hayranlarınızın ilgisini çekmek için heyecan verici bir yoldur. YouTube, hızlı ve özel olmak üzere iki video akışı oluşturma seçeneğine sahiptir.

Hızlı seçeneği, YouTube’dan başlatılan Google+ Canlı Hangout özelliğini kullanır. Google+ Canlı Hangout, daha gündelik bir görüşme deneyimidir ve fazla kurulum süresi veya ekipman gerektirmez.

Özel seçeneği, daha profesyonel bir yayın üretmenizi sağlar ancak genellikle daha uzun kurulum süresi ve daha üst düzey teknik bilgi gerektirir.

Canlı akışlar yalnızca sınırlı süreliğine görüntülenebilir. Bu nedenle, kitlenize tam olarak ne zaman izlemeye başlamaları gerektiğini bildirin! Ayrıca Canlı Hangout akışı veya yayını için kanalınızın iyi durumda olması gerekir.

youtube üzerinden canlı yayın yapmak

Son Güncelleme: 12.03.2017 00:26