Tweetler şu anda yüklenmiyor çözümü

media 203

Tweetler şu anda yüklenmiyor hatası alanlarda çoğunlukla ya çok sık işlem yapma ya da uygulamadan kaynaklı problemden çıkabiliyor. Bu aralar sık olan bir durum diyebiliriz.

teknik destek

Anlık sorunlarda çıkan ama bazen bağlantının kesilmesi sonucu oluşan kopmadan dolayı yüklenmiyor sorunu görülebiliyor. Bir başka neden ise güvenlikle alakalı bir durumla karşılaşıldığında koruma amaçlı böyle bir uyarı görülebilir. 

Şikayet alanlarda ceza olarak işlem yapamama sorunu ile karşılaşılabiliyor. Bizde aşırı yorum yaptığımızda veya tweet attığımızda görülen problemlerden biri oluyor.

teknik destek

Topluluk kurallarına aykırı paylaşımlar ve retweetler de buna dahil olabilir. Net anlayabilmek için profilde bir şeyleri değiştirmeye çalışınız ve yapılamadı hatası verirse o zaman hesapla alakalı bir yaptırım var diyebiliriz. Verilen ceza için net şu kadar diyemeyiz ama bazen çözüm sağlandıktan sonra askıda kalabiliyor.

  • İnternet dns sorunu yaşandığında.
  • İnternet kopmalarının çıkması.
  • Uygulamaya gelen bir güncelleme ve cihazla uyumsuzluk yapaması. (Eski sürümlerden bir kaçını deneyin)
  • Sunucu ya da port sorunlarında görülebilir.
  • Hesaba yasaklama yapılmış olabilir.

Test için kablosuz kullananlar modemini kapatıp açsın ve mümkünde başka telefonla veya bilgisayarla denesin. DNS sıkıntısı var mıdır diye güvenili bir kaç adres girilerek bağlantı yenilensin.

Şikayetinizi iletmek için Twitter iletişim yazısına bakınız. Özellikle birinin tweetlerine bakamıyorsanız bunun nedeni belki sizi engellemiş olduğundan diyebiliriz. Siz tweeti açtınız ve o esnada sizi engellemiş olabilir.

Tweetler şu anda yüklenmiyor çözümü

Son Güncelleme: 17.10.2020 20:20