Müşteri hizmetleri iletişim hattı

Musteri hizmetleri iletisim hatti

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Müşteri hizmetleri iletişim hattı olarak Türkiye’ de teknoloji alanında çok sayıda sorunlar hakkında destek hizmeti veriyoruz. Örnek sosyal medya hesaplarıyla alakalı problemlerde destek talep edebilirsiniz. Facebook için müşteri hizmetleri arayanlara dünya genelinde resmi bir yerin olmadığını söyleyelim.

Hangi konu için destek almak istiyorsanız bunun hakkında sizin için gerekli araştırmayı yapabiliriz. Onayınız olursa uzaktan bağlantı ile birlikte işlemleri tamamlayabiliriz. Hizmetimiz kurumsal olarak verilmekte.

teknik destek

Bir çoğu hangi alanlarda hizmet alabileceğini soruyor. Artı ücretlendirme bilgisini de soranlar oluyor. Gerekli bilgilendirme arama yapıldığında müşteriye verilmekte. Onayı olan müşterinin görüşmeye devam etmesi yeterlidir.

Hangi konularda destek alabilirsiniz

Şu an için sosyal ağlarda bir hizmet kısıtlaması bulunmuyor. İşlemlerde kullanıcının yapamadığı durumlar için yardımcı olmaktayız. Talep eden kullanıcıların bilgisayarlarına uzak erişim yaparak gerekli adımları kullanıcının adına yapıyoruz.

Verilen hizmetlerle ilgili örnek konular şunlardır:

  • Hesabınız çalındıysa, kurtarma için ne yapılabilir ve kurtarılamayacak halde bir durum söz konusuysa o zamanda birlikte ağa başvuru yapıyoruz.
  • Oturum açmaya çalışırken alınan tüm hatalarda çözüm odaklı işlemler yapma.
  • Kısıtlanan ve yaptırıma uğrayan hesaplar için gerekli araştırma ve itiraz işlemleri.
  • Uygulama tarafında oluşan tüm problemlerin giderilmesi için gerekli araştırma ve yönlendirmeler.
  • Rahatsız edici davranışlar sergileyenler hakkınsa gerekli şikayetler.
  • Hesap ve sayfa açma sorunu yaşayanlara gerekli adımlarda yardımcı olma.

Daha çok konulardan söz edebiliriz. Lakin anlaşılması adına gerekli örneklerin yeterli olacağını düşünmekteyiz.

Geri dönüşler nasıl yapılıyor

Yapılan tüm başvuruların dönüşleri biraz zaman alabiliyor. Hatta dönülmeyen bildirimlerle karşılaşabiliyoruz. Böyle durumlarda çoklu başvuru kanallarını kullanıyoruz. Hizmet alamadığınız veya memnun olmadığınız müşteri temsilcisini değiştirme hakkına sahipsiniz. Boş yere bekleten personel için şikayet kaydı oluşturabilir ve oluşan bir mağduriyet varsa gerekli incelemeyi başlatabilirsiniz.

Sosyal medya başvurularında şu kadar zamanda dönüş yapılır diye bir bilgi veremiyoruz. Yaklaşık olarak şu kadar gün sürebilir. Lakin dönüş olmadığında tekrardan başvurunuzu yapabiliriz. İlk bir hafta içerisinde dönülmeyen başvuruların tekrarlanması gerekebilir.

İşlemlere başlamadan önce

Aradığınızda temsilciye durumunuzu izah ederken birde herhangi bir başvuru yapmışsanız bunun hakkında kısa bir bilgilendirme yapmanızı öneririz. Malum boşuna zamanınız gitmemesi adına ilgili işlemlerin tekrarı yapılmaz.

Temsilcinizden alternatif başvuru yapması için diğer bağlantıları kullanmasını isteyebilirsiniz. Örnek hesabınızı çaldılar ve başvuru yaptınız. Lakin ondan önce kurtarma için gerekli denemeleri yaptınız mı bu çok önemli bir durum. Büyük ihtimal aradığınızda personel kurtarma denemesi yerine kayıt açabilir. Önce kurtarma için gerekli adımları denemesi gerekiyor.

Şifre sıfırlamasını yaparken hem kullanıcı adıyla hem telefon numarasıyla denenmesini öneriyoruz. Ayrı seçenekler ekrana gelebilir. Artı bilgisayardan denerken ayrı, mobil uygulama ile yine ayrı öneriler sunulabilir.

teknik destek

2 Replies to “Müşteri hizmetleri iletişim hattı

  1. Benim hesabım boş yere kısıtlandi ve ayrıca Facebook kendi kurduğum güvercin severler adına açmış olduğum 2 grubum vardı ikisinide kapattiniz tekrar açılmasını talep ediyorum

  2. Facebook adresim çalındı mail ve telefon numaramı değişmişler instagram dan attığım resimler yükleniyor Facebook duvarına ama alamıyorum lütfen bana yardımcı olun lütfen 0542248…

Bir yanıt yazın