TikTok kod eski numarama gidiyor numara değiştirdim

media 182

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Numara değiştirdim eski numaraya TikTok kodu gidiyor sorunu için ne yapılacağı konusunda bazı önerilerimiz olacak. Cevap gelmemesi durumunda tekrar başvurulması gerecek.

Eski telefon numarama kod gidiyor ya da kapalı numaraya kod gidiyor sorunu için çok sayıda yardım talebi gelebiliyor. Özellikle instagram ve Facebook’ tan alışık olduğumuz bu durum için yapılabilecek ya iptal olan hattı geri almak ya da uygulamanın destek alanından talep göndermek olacak. Bazı ağlarda bunun içinde bir form bulunuyor ve ağda da yaklaşık benzer seçenekler yer almakradır.

teknik destek

Bir çok kullanıcı numara değiştirmeden veya kapatmadan önce sosyal hesaplarından kayıtlı numarayı kaldırmaz. Unutulan bu işlem çok sayıda hesaba ulaşmaya engel taşıyabiliyor. Olurda iptal olan hattı açtırmak isterseniz bunun için belli bir zaman aralığında ilgili operatör noktalarına girmeniz gerekir.

Oturumu kayıtlı cihazlarda kontol ediniz açık ise ayarlardan değiştiriniz. Operatör değişikliğinde ise 3 gün sonra kod talebinde bulunun. İstesenizde gelmeyecektir.

Uyarılar:

  • Hesabı etkileyen herhangi işelmelerin yapılmaması önerilir.
  • Telefonla hesap açıldı ise ek birde mail ekleyiniz.
  • Yeni sim kart alındığında yine beklenmesi gerekiyor ve yukarıdaki gün sonunda  bir kaç gün içerisinde yine kodla alakalı bir sıkıntı varsa başka bir telefonda kartın denenmesi gerekiyor.

Eski numaraya giden kodu yeni numaraya göndermek için:

  • ? Simgesine uygulamadan giriniz.
  • Sorunlarla alakalı bir başlığa dokunun.
  • Alt başlık varsa seçiniz ve açıklama alanını doldurunuz.

Buradaki başvuru da dönüşlerin çoğu yapılmıyor ve önerimiz ara ara iletişime geçilmeli.

Numara değiştirdim eski numaraya TikTok kodu gidiyor

Son Güncelleme: 08.11.2020 18:26