Telegram hesap silme

media 102

Sosyal medya hesapları ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan hesaplardır. Bu haberimizde yine bu hesaplardan biri olan Telegram hesabını nasıl silebileceğinizi sizlere anlatmaya çalışacağız.

teknik destek

Telegram hesabınızı silmek istiyorsanız bunun için sitenin hesap devre dışı bırakma ekranına ulaşmanız gerekmektedir.  Fakat bu işlemlere başlamadan önce sizlere bir hatırlatmada bulunmak isteriz. Telegram hesabınızı sildiğinizde hesabınıza ait iletiler, gruplar ve kişileriniz kalıcı olarak silinecektir.

Telegram hesabınız kapatabilmek için uygulama sizlere onay kodu göndermektedir. Bu onay kodu telegram uygulaması ile gönderildiği için telegram uygulamasının telefonda kurulu ve kullanılır olması gerekmektedir. Uygulama aracılığı ile cep telefonunuza gelen mobil onay kodunu kullanarak hesabınızı devredışı bırakabilirsiniz. Ayrıca firma uygulamayı kullanırken karşılaşacağınız diğer sorunlar içinde yardım sayfası oluşturmuş. telegram.org/support adresine girerek bu yardım sayfasına ulaşabilirsiniz. 

teknik destek

Telegram hesabını silme

Peki hesabımızı nasıl kaldırabiliriz ? 

  • Yukarıda belirttiğimiz gibi hesap silme adresine giriş yapmanız gerekmektedir. Bu ekrana ulaşabilmek için telegram.org/deactivate adresiniz tarayıcınızın adres çubuğuna yazarak enter tuşuna basınız.

  • Karşınıza aşağıdaki resimde olduğu gibi bir ekran çıkacaktır. Bu ekranda yer alan telefon bölümüne daha önce kayıt olurken kullandığınız numarayı yazarak ileri tuşuna basınız. Tabiki ekranda ileri tuşu Next olarak görünmektedir. Daha sonra sistem sizleri yeni bir ekrana yönlendirecektir. Gelen ekranda yer alan onay kodu bölümüne telefonunuza gelen onay kodunu giriniz.

Telegram hesap silme

Bu işlemler sonucunda hesabınız silinecektir. Fakat bu silinmeyle birlikte hesapta bulunan bütün verilerde silinecektir. Telegram hesabınızı kullanarak göndermiş olduğunuz bütün mesajlarınız, kayıtlı olduğunu gruplarınız ve kişi listeniz bu işlemden sonra tamamen silinecektir. Kısacası Telegram hesabınız sildiğinizde geri dönüşü olmayan bir işlem yapmış olacaksınız.

Eğer hesabınız kaldırdıktan sonra tekrardan bir hesap açarsanız açtığınız hesapta bir önceki hesabınıza ait herhangi bir veri bulamayacaksınız. Bütün verileriniz yeni olarak karşınıza gelecektir. Kişilerinde telefon numaranızın bulunduğu kişiler bilgilendirilecektir.  Ayrıca uygulamayı 6 ay süre ile kullanmazsanız hesabınız otomatikmen silinecektir.


Instagram Hesap Silme Sayfa Kapatma Nasıl Yapılır 2019

Instagram Hesap Silme Sayfa Kapatma Nasıl Yapılır 2019
Son Güncelleme: 04.11.2017 11:48