Steam' de kısa süreliğine Space Marine ücretsiz

media 1201

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Steam oyun firması bu aralar ara ara ücretli oyunları ücretsiz indirmeye açtı. Bu hafta kısa süreliğine Space Marine oyununu ücretsiz indirebilirsiniz.

2013 yılından beri oyun severlerin bir numaralı oyun satın alma platformu olan Steam, 2014 yılından beri de satışlarında TL kullanımına izin veriyor. Uygun fiyatlı, kampanyalı zaman zaman da ücretsiz verdiği oyunlar ile oyun meraklıları için vazgeçilmez bir platform Steam.

teknik destek

Humble Bundle: Steam platformunda 49.00 TL’ye satılan Warhammer 40,000: Space Marine oyunu çok kısa bir süreliğine oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Humble Bundle sitesine mail adresinizle üye olduktan sonra, mail adresinize gelecek olan oyun kodu ile Warhammer 40,000: Space Marine oyununu Steam üzerinden indirebilirsiniz. Oyunu indirebilmek için hem Humble Bundle hem de Steam’a ücretsiz olarak üye olmanız yeterli.

Steam' de kısa süreliğine Space Marine ücretsiz

Space Marine ücretsiz oyun

Warhammer 40,000 Space Marine: 2011 yılında Relic firması tarafından geliştirilen oyun Sega tarafından yayınlandı. Aradan geçen zamana rağmen hala büyük bir oyuncu kitlesine sahip. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu moda sahip olan oyuna kısa süreli erişim şansını kaçırmayın. 2011 yılına ait olan bu oyun sistem gereksinimleri bakımından bir çok bilgisayarda çalışabilecek durumda, yine de Steam üzerinden oyunu indirmeden önce minimum sistem gereklerine bir göz atmanız yararlı olacaktır.

Humble Bundle sitesiden alacağınız Warhammer 40,000: Space Marine oyununun kodu ile Steam’e girerek oyuncuların gözdesi olan ve 49.00 TL’ye satılan oyunu ücretsiz olarak indirebilir, sınırsız olarak Steam kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Unutmayın teklif çok kısa bir süre için geçerli.

Ücretsiz oyun indirme adresi: Kayıt olduktan sonra indirme butonuna tıklayın. Adres humblebundle.com/store/warhammer-40000-space-marine


For Honor ücretsiz indirmeye açıldı

For Honor ücretsiz indirmeye açıldı

Online oyunda ping düşürme nasıl yapılır

Online oyunda ping düşürme nasıl yapılır
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:39