Reels video izlenme sayısını arttırma tehlikesi

Reels izlenme sayisini arttirma tehlikesi

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Reels video izlenme sayısını arttırma için aktarılan yöntemlerin bir kısmının hesapları tehlikeye attığını biliyor musunuz?

Reels izlenme sayısı artırma yöntemleri ile izlenme artırılabilir. Ağın en son özelliklerinden biri olan reels üzerinden yeni gönderiler paylaşılabilmektedir. Bu yeniliğin sayesinde Instagran büyük başarı elde etti. Bu özellikte sadece video paylaşılır. Videoya gelen izlenmenin artırılması da vidonun etkileşimini artırır.

teknik destek

Reels izlenme arttırmak için yapılacaklar aslında çok çeşitlidir. İzlenmelerin artırılabilmesi için ilk olarak kaliteli video çekilmesi gerekir. Kullanıcıların eğlenmek ya da takipçilerini artırmak için kullandıkları bir özelliktir. Bu özellik kullanılarak daha çok takipçiye ulaşmak mümkündür. Çünkü ağın çıkarttığı bu özelliği kullanıcılara kullandırabilmek için keşfet denilen aracı ön plana çıkardılar. Bu da aslında kullanıcılarını reels kullanmaya teşvik etmektedir.

Ağın çıkardığı yeniliklerin etkileşimlerin fazla olması ve o videoları öne çıkartma yardımcı olmaktadır. Bu da başkalarının keşfetine düşürdüğü için fazladan izlenme, beğeni gibi etkileşimleri getirmektedir. Aynı zamanda keşfete düştüğü zaman videoların içeriği başka hesapların dikkatini çeker ise takipçi sayısını da artırmaktadır. Takip sayısı artmasa bile bu videolara yapılan etkileşimler sayfayı öne çıkarmaktadır. Bu nedenle özelliğin izlenmesinin fazla olması önemlidir.

Reels izlenme sayısı nasıl artar?

Reels izlenme sayısı arttırma için yapılacaklar aşağıda sıralanmıştır. Bu maddelere uyulduğu zaman izlenme sayısının büyük oranda artacağı görülür;

Reels özelliği üzerinden atılan videoların dikey olması önemlidir. Instagram kullanıcıları yatay reelsları izlemek için zaman kaybetmeyi sevmez. Aynı zamanda bu özellik dik formata uyumlu olacağı için daha kaliteli bir görüntü oluşur.

Reels videolarının görsel kalitesi yüksek olmalıdır. Bunun için telefon kamerasının iyi olması gerekir. Sadece kameranın da değil aynı zamanda çekim yeri, ışığı gibi özelliklere de dikkat etmek gerekir. Videonun kalitesi kötüyse kaliteyi iyileştirmek için bazı programlar kullanılabilir.

İzlenme sayısını artırmak için en önemli şey videonun ilk saniyeleridir. Videonun ilk saniyeleri çarpıcı olmadığı zaman kişiler geri kalanı da izlemek istemez. Bu da izlenme sayısını artırmaz.

Reels izlenme sayısını arttırmak isteyenler trend olan videoları takip etmeli. Trend video ve müzikler keşfete çok düşer. Bu da izlenmeyi artırır.

Videolara uygun olan etiketler koymak da önemlidir. Fakat alakasız etiketler videoyu keşfete düşürmez. Reels içeriğinde ne varsa ona göre etiket yapmak önemlidir.

Reels izlenme sayisi
Reels video izlenme sayısını arttırma tehlikesi

Sık sık video yayınlıyorum ama izlenme sayım artmıyor

Bize arada bir bu konuda yardım almak için yazarlar. Düzenli video atmama rağmen keşfete düşmüyor veya izlenme sayım artmıyor şikayetlerini internette çokça yer aldığını söyleyelim. Bir çoğunun yaptığı açıklamaların birbirine benzediğini söyleyelim.

Şunlara dikkat ediyor musunuz?

  • Yayınladığınız videoların ilgi çekici olduğuna emin misiniz?
  • Düzenli olarak birden çok video içeriği yayınlanıyor mu?
  • Hiç ceza aldınız mı? Ya da şikayete giden bir süreç oldu mu?
  • Spam şeklinde bir şeye yöneldiniz mi?

Bu yazılanların olması durumunda kullanıcı olarak bir nevi ikinci sınıfa düştüğünüz anlamını taşır.

Video izlenme sayısını arttırma önerilerine dikkat

Her türlü ağ için önerilen yöntemlerin bir kısmında tehlikeli işler yer alır. Kullanılanlar arasında izlenme sayısını arttırma programı veya web sitesi gibi botlarda yer alıyor. Bunların az bir kısmının geçici bir süre işe yaradığı olur. Lakin çoğu hesapların kısıtlanmasına neden olan yöntemlerdir.

Hesabınızı tehlikeye atmamak için bu yöntemlerden uzak durun:

  • Hile veya bot uygulaması.
  • Online izleme veya takip siteleri.
  • Şifrenizi isteyen veya şifrenizi girmeniz istenilen oturum ve uygulamalardan uzak durun.
  • Sahte izlemelerin sonucunda hesabınıza bir yaptırım uygulanması mümkün.
teknik destek