İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm

media 589

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Kablolu kablosuz wifi internet bağlantısında yaşadığınız sorunların analizi ve çözümü için TTnet pratik çözüm programını kullanabilirsiniz. Kullanıcı hatası ve şifre hatası!

İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm

TTNET Pratik Çözüm, İnternet bağlantı sorunlarınızı, bilgisayarınıza ait yazılım ve güvenlik sorunlarını otomatik olarak çözen bir programdır.

teknik destek

İndirme süresi: Yüksek hıza sahip bağlantılar için 1 dakika. Karşınıza pencere çıktığında Çalıştır butonuna tıklayınız.

pratikcozum.ttnet.com.tr “İndir” butonuna tıklayarak TTNET Pratik Çözüm’ü indirebilirsiniz. Yükleme tamamlandıktan sonra TTNET “Pratik Çözüm” otomatik olarak başlayacaktır.

Not: Yükleme tamamlandıktan tarayıcı pencerelerinizin hepsi kapatılabilir.

İnternet Bağlantı Sorunu Pratik Çözüm

YKS – TTNET İlk Yardım Exe Hizmeti

Uzaktan yönetilen cihazı olmayan ve Internet Explorer harici browser kullanan müşterilerimizin Kullanıcı Adı/Şifre hata sayfası üzerinden destek almasını sağlayacak olan TTNET İlk Yardım EXE devreye alınmıştır.

Nasıl Çalışır?
Internet Explorer dışında bir browser kullanan müşterimiz “Kullanıcı Adı /Şifre” hatası aldığında karşısına kendisini bilgilendiren ve yönlendiren aşağıdaki ekran çıkacaktır.

TTNET İlk Yardım Exe’nin çalıştırılarak ayarların yapılması için müşterinin “Onaylıyorum” butonuna tıklaması istenecektir. Uygulama çalıştırıldıktan sonra Active-x ile benzer bir akış ile Kullanıcı Adı/Şifre ayarları tamamlanacak, internet bağlantısı sağlanacaktır.

Son Güncelleme: 25.04.2017 16:12