Instagrama giriyorum beyaz ekran çıkıyor geri atıyor

media 937

Instagram beyaz ekran çıkıyor hatası uygulamaya girildiğinde 3 ile 5 saniye sonra çıkışa atıyor veya geri dönüyor şeklinde iletilmekte. Cihaza format atamak sorunu çözmüyor.

teknik destek

Sosyal ağ uygulamalarında son bir kaç yıl sürekli aynı hatalar karşımıza çıkıyor. Facebook şirketinin uygulamalarında her yıl aynı hatalar yaşanabiliyor. WhatsApp’ ın da ve instagram uygulamasında yaşanan bu hataların bölgelere göre sürdüğü görülmekte. Bu yazıda daha önce pek bahsetmediğimiz bir sorundan bahsedeceğiz.

Instagram giriyorum 3-5 saniye sonra beyaz ekran çıkıyor ve sonrasında geri dönüyor şeklinde bir hatayla iki üç gündür karşılaşmaktayız. Yapılan yorumlara bakarak anladığımız kadarıyla yanıtlamaya çalışacağımız haberimize katılımlarınızı bekliyoruz.

teknik destek

Instagram hesaba girerken beyaz ekran geliyor ve geri atıyor ise o an için instagram’ dan kaynaklı olduğunu düşünmeniz gerekiyor. Araştırmaya göre eğer sorun geliştirici de değilse o zaman yazdığımız sıralamaya bakınız.

Sorunun kesin çözümü eski instagram sürümlerinden birini yüklemeniz yeterli olacak. Güncel olanda sorun var.

Instagrama giriyorum beyaz ekran çıkıyor geri atıyor

Instagram beyaz ekran hatası

Instagram beyaz ekran, uygulamada çıkan bir hata kaynaklı API erişiminde sorun çıktığı anlamını taşımakta. Bu durum daha önce de vardır. Bazen beyaz ekran bazen siyah ekranla görülebiliyor. Sorunun kaynağı ve çözümü için yapılacak öneriler belki çözüm taşımayacaktır. Nedeni şu an olan sorun instagram’ ın güncelleme yapmasından sonra çıktı.

Instagram güncellemesinden sonra beyaz ekran çıkıyor diye yazan bir okurumuzdan anladığımız güncellemede sorun var. Belki bazı cihazlarla uyumsuz çalışıyor. Bu cihazlarda eski Android sürümü kullanıyor olabilir. 

Instagram geri atıyor çözümü

  • Uygulamanın ve cihazın ön belleğinin silinmesi belki çözüm getirir. Ama şu an olan için zannetmiyoruz.
  • Telefon kapatılarak açıp denenmesi.
  • Tarayıcı ile denenebilir. Google Chrome gibi.
  • iPhone’ da denenmesini öneririz.
  • Bilgisayarla da denenebilir.
  • Wifi ve 3G bağlantılarıyla deneyiniz.
  • Farklı bir telefonla hesaba girmeye çalışın.
  • VPN denenmesi önerilir.
  • Eski instagram uygulama sürümlerinden birini yükleyin.

Instagram geri atıyor hatasının olası nedenleri geliştirici kaynaklı, telefonun güncellemesinde uyumsuzluk, instagram’ a verilen bir güncellemenin neden olması ve eski modellerin uyum desteğinin kesilmesi.


Instagram bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol

Instagram bu hesabın sahibi olduğunu onaylamamıza yardımcı ol
Son Güncelleme: 17.08.2019 18:20