Instagram uzun süre girmeyince kapanır mı

media 957

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagrama uzun süre girmeyince kapatılır mı veya Instagram girmeyince hesabı kapatır mı diye endişe duyanlara net olmamakla birlikte net bir cevabımız olacak.

Instagram hesap kapatma talebi işleme alındığından itibaren 14 gün hesaba girilmediğinde tamamen kapatılmış oluyor. Peki instagram uzun süre girmeyince kapanır mı ya da instagram hesaba uzun zaman açmayınca iptal olur mu?

teknik destek

Hesap dondurma ve uzun zaman hesaba girilmediğinde şu kadar süre sonra kapatılır ibaresi bulunmuyor. Ama bu kapanmayacağı anlamına gelmiyor. Hesap dondurma işleminin haftada bir kez yapıldığını düşünürseniz bu zaman kavramı kesin olduğuna göre kapanma kavramı için bir gün veya ay bilgisi bulunmuyor.

Instagram aylarca girmeyince kapanır mı veya instagram yıllarca girmeyince kapanır mı sorusunu merak edenlerin net cevabı bulamadığını biliyoruz. Bazı sosyal ağlar veya bloglar belli bir zaman kullanımı olmayan hesapları kapatacaklarını belirten bir mail kullanıcıya gönderiyorlar. Ama bugüne kadar instagram’ da böyle bir uyarı görmedim.

Instagrama uzun süre girmeyince kapatılır mı?

Şimdilik yardım ve blog köşesinde bu şekilde bir ibare yer almıyor. Ama şuna şahit olduk bazılarında uzun zaman girmediklerin de hesaplarına ulaşamadıklarını söyleyenler oldu. Bazılarının hesapları da askıya alındığı belirtiliyor. Tabi bu durum çok az sayıda kişide görüntülendi.

Bazıları hesap dondurma yerine hesabını kapatıyor. Gün dolduktan sonra örnek 2-3 ay sonra hesaplarını açmak istediklerinde ulaşamadıklarını görüyorlar. Böyle bir hesap yok gibi uyarı alabiliyorlar.

Dondurulan hesaplar bazen açıldığında paylaşılan fotoğraflar ve videoların kaybolduğu söylenmekte. Bu durumu incelediğimizde çoğunun zamanla paylaşımları geri geldiği görüntülendi. Gelmeyenler ise sorun bildir butonunu kullanarak yardım isteğinde bulunmuşlardır.

Instagram uzun süre girmeyince kapanır mı

Instagram girmeyince hesabı kapatır mı?

Yukarıda dediğimiz gibi bazı siteler bunu yapıyor. Sistemden belli bir ay veya yıl olarak ayarlanıyor ve kişinin hesabında hiç bir hareket algılanmadığında askıya alınacağı mesajı iletiliyor.

Kapatılan hesap açılabilir mi?

  • Instagram’ ın sistemlerinden kaynaklanan durumlarda
  • Hesap çalınmış ve kapatılmışsa
  • Yanlışlıkla kapatılmış ve instagram uygun görmüşse (tabi sıcağı sıcağına işlem yapılmalı)
  • Dondurulmuş ve açılmayan hesaplar
  • Haksız yere şikayetle kapatılan hesaplar

Kapatılan instagram’ ı açtırmak için kapatılan instagram hesabını açma yazımızı inceleyiniz.


Instagram güvenlik sebebiyle şifreni yeniledik ne demek

Instagram güvenlik sebebiyle şifreni yeniledik ne demek
Son Güncelleme: 06.08.2019 03:22