Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim

media 2501

Instagram iletişim için telefon numarası hizmeti arayanlar olabiliyor. Bu şekilde ağın bir hizmeti yok. Lakin danışmanlık veren destek hattı bulabilirsiniz.

teknik destek

Instagram’ ın 0850 ile başlayan bir çağrı merkezi olmadığından dolayı sorunlarınızı uygulama içinden bildirim butonu kullanılarak ve yasal durumlar için mahkeme yoluyla başvurularınızı yapabilirsiniz. Bunun dışındaki bildiğimiz genel bağlantıları aşağıya ekledik.

Instagram desteği almak için iletişim adresi telefonla olmadığınızdan önerdiğimiz 11858 hattından yardım alabilirsiniz.

teknik destek

Son yıllarda hızlı yükselişiyle ilgi odağı olan sosyal paylaşım sitesinin ne yazık ki Türkiye’ de bir destek bölümü bulunmuyor. Ağların oluşturduğu resmi sitesinde yer alan yardım sayfasından destek alabilirsiniz. Bunun dışında Türkiye’ de özel destek hizmeti veren Telekom kuruluşları bulunmakta.

Teknoloji Destek Ekibi ile teknolojiyle ilgili tüm cihaz ve konularda yardım alabileceğiniz bir danışmanlık hizmetidir. Aşağıda destek formlarından bazıları işinize yarayabilir.

Instagram’ da sık sık karşılaşılan sorunlardan biri hesap çalınma ve giriş sorunları. Tabi Facebook gibi çok sayıda sorunlu konular yer almamakta. Zaten resmi siteleri üzerinden oluşturulan yardım taleplerine yoğunluktan dolayı kısa sürede yanıt verilememekte. Bu durum özellikle instagram’ da görülmekte.

Müşteri hizmetleri Instagram için var mı?

  • help.instagram.com/contact/723586364339719
  • help.instagram.com/contact/151081798582137  
  • help.instagram.com/contact/584460464982589 
  • help.instagram.com/contact/636276399721841
Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim
Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim

Instagram için destek alınabilecek kısmı olan konuların listesi

  • instagram uygulama ve güvenlik sorunları
  • instagram ve e-posta çalındı geri alma
  • instagram paylaşım yapamıyorum
  • instagram’ da resimlerim fotoğtaflarım görülmüyor
  • instagram resim fotoğraf, video ve mesajları kaldırma talebi

Instagram, 2010 senesinde Mike Krieger ve Kevin Systrom tarafından kuruldu. İlk olarak iOS uygulaması ile çıkış yaptı. En etkili olanı ise önemli bazı sosyal ağlar üzerinden paylaşıma açık olmasıydı.

Facebook tarafından incelemeye alınan instagram, 2012 yılında Facebook’ un satın almasıyla marka değeri katlandı. Satın alınmanın en dikkat çeken tarafı 1 milyar dolar verilmesi oldu. İlk zamanlar Facebook bu satıştan pişman olsa da daha sonra instagram’ ın hızlı yükselişinden dolayı bu düşüncesi değişti.

teknik destek

5 Replies to “Instagram müşteri hizmetleri telefon numarası Türkiye iletişim

  1. Hesapım kapatılmış hiç bişekilde kötü bişey paylaşmadım halde pugb hesapımımda ona bağlıydı ve pugb hesapım değeri yüksekti ne olur yardım edin açın hesapımı

  2. surekli sahte dis hekimleri ile karsi karsiya kaliyrum sponsorlu paylasim yapmakta bu kisiler insanlarin bu kadar emekleriyle yapmis oldugu bu meslegi sayenizde su istimal edip insanlari aldatiyorlar saglik bakanligina da gerekli sikayetimi sunacam gereginin yapilmasini ve bu ilanlarin artik paylasilmamasini arz ederim ..

  3. Hesabımı sahtekarlık ve dolandırıcılık yapmak üzere birileri tarafından hacklendi. Takipçilerime de çeşitli bağlantılar göndermek suretiyle onlara da çeşitli yöntemlerle (para kazandıracak uydurma forex banka dekontlar yayımlayarak) kandırmaya çalışmaktadır. Instagram şikayetlerden sonra hesabımı kapattı fakat ben hesabımdaki içeriklerden dolayı hesabımın geri verilmesini istiyorum ne yapabilirim ki? Bu arada savcılığa suç duyurusunda da bulundum. Henüz sonuç yok.

Bir yanıt yazın