Instagram kod kabul etmiyor yanlış veya geçersiz hatası

media 11

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram kod yanlış veya geçersiz kod hatası alan kullanıcıların belki çok sık yaptığı bir şeyden dolayı sorun yaşayabilir. Birde ceza almış ve gelmiyor olabilir.

Instagram harika bir platform ve birçok insan onu kullanmayı seviyor. Bununla ilgili sorun, bazen platformun sahip olabileceği ve sonunda sorunlu hale gelen aksaklıklar ve sorunlar olmasıdır. Bunu atlamak için hala kullanabileceğiniz yöntemler var, tek ihtiyacınız olan neden sorunların olduğunu ve bunu en iyi sonuçlarla nasıl ayarlayıp iyileştirebileceğinizi bulmak. İnstagram kod kabul etmiyor gibi bir sorunla başa çıkmak kesinlikle kolay bir şey değil, ancak doğru planlama ve fikirlerle çok iyi çalışmasını sağlayacaktır. Sadece sizin için neyin işe yaradığını belirlemeniz ve oradan gitmeniz gerekiyor.

teknik destek

Kontrol etmeniz gerekenler olabilir. Örnek olarak şunlara bir bakınız:

  • Çok defa talep edilirse geçici kısıtlama yapılabilir.
  • Bilgisayardan da denenmesi gerekiyor.
  • Güvenilir olarak kullanılan cihazlarda kod istemeden giriş sağlanabilir.
  • Bugüne özel bir durum var mıd diye araştırınız.
  • Başka cihaz ve internet kullanılarak denenmesini öneriyoruz.

Neden telefon ve e-posta doğrulaması istiyor?

Instagram’ın bu şeyleri yapmasının birçok nedeni var. Burada anlaşılması gereken en önemli husus, hesapları hukuka aykırı şeyler için kullanmak isteyen çok sayıda dolandırıcı ve insan olduğudur. Bu nedenle, e-postanızı doğrulayan bir sisteme sahip olmak mantıklıdır. Tam listede, hesabın bir bot hesap tarafından değil, bir insan tarafından oluşturulduğunu gösteriyor.

Açıkçası, yeni bir hesapsa, hesabı doğrulamanız gerekecek. Telefon doğrulaması istemeniz durumunda kodu veya bir bağlantıyı içeren güvelik sms kodu alacaksınız. Çok yardımcı olur ve hesabınızı gerçek bir sorun olmadan hazırlamanıza olanak tanır. Üstelik, şifrenizi değiştirirseniz de aynı şey olur. Bunun gibi şeyler gerçekten büyük bir fark yaratır ve belirlenmiş bir şifre sayesinde içeriğinizi gizli tutmanızı teşvik eder.

Şüpheli görülecek her şeyde bu yöntem devreye girebilir. Çok sık yapılan şeylerin sonucu hesabın sahibi siz olduğunuzun ispatı istenilebilir.

Instagram kod kabul etmiyor yanlış veya geçersiz hatası

Olağandışı etkinlik nedeniyle kod göndermiyor

Instagram hesabınızda olağandışı etkinlik varsa, bir doğrulamaya da ihtiyacınız olabilir. Instagram etkinliğinizi, giriş yaptığınız yeri vb. izler; bu, ne zaman garip bir şey olursa, büyük olasılıkla bunu bilecek ve neyin yanlış olduğunu anlayacakları anlamına gelir.

Buna benzer şekilde, hesabı bir süre kullanmadıysanız, oturum açan kişinin gerçekten siz olup olmadığını bilmeleri gerekir. Bunun gerçekten önemli olabileceğini bilmek ve tek yapmanız gereken böyle bir duruma neyin yol açtığını anlamaktır. Aynı anda birden fazla giriş yapmak istiyorsanız, doğrulama istemeleri de mümkündür.

Bilgisayarınızda oturum açtıysanız ve mobilde oturum açmak istiyorsanız, doğrulamanız da gerekebilir. Hesabın yeniden etkinleştirilmesi veya otomatik araçların kullanılması bile bunu yapmanızı gerektirecektir. Her zaman mükemmel değildir, burada bazı aksaklıklar olabilir, ancak çoğunlukla istediğiniz sonuçları ve kaliteyi sunabileceksiniz ve böyle bir durumda her zaman doğru yaklaşım budur.

Özetle yaptığınız şeyleri bir gözden geçiriniz. Başka cihaza hattınızı takıp deneyin. Belki bir gün bir şey yapmadan beklemeniz daha hayırlı olabilir. Duruma göre geliştiriciye durumu iletmeniz için bağlantılardan yararlanın. Ya da Facebook destek bildirimi formları kullanılabilir.

Son Güncelleme: 19.08.2021 18:18