Instagram kaç kişi şikayet edince kapanır

media 822

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram hesabını kaç kişi şikayet edince kapatılır sorusu sıkça gelmekte. Bir hesabı kapatmak için aynı anda kaç kişi şikayet ederse etsin eğer hesapta sorun yoksa…

Instagram kaç kişi şikayet ederse kapatılır sorunuzun net cevabını bu haberde bulacaksınız. Teknoloji haber olarak hazırladığımız yazıların yarısı karşılaşılan sorunlarda yapılan çalışmalar olarak yer verilmiştir.

teknik destek

Instagram hesap kapatmak için tercih edilen nedenleri aşağıda sıralayacağız ve bunlar için neler yapılabilir kısa bir bilgilendirmemiz olacak. Şikayetle hesap silinir mi?

  • Şifre unutulduğu için hesap kapattırmak istiyorsanız bu şekilde bir yöntem çözüm getirmeyecek
  • Nişanlandım veya evlendim hesabımı kapatmak istiyorum durumları içinde zor. Tesettüre girdiği için veya oynarken çekilmiş bir videodan dolayı gibi hesap silme işlemini yapamayan bayanlar için mahkemeye başvuru belki işe yarayabilir
  • Hesabım çalındı diyerek kapatmak için yapıyorsanız hesap çalındığını ilettikten sonra yoğun anlık ve ara ara farklı hesaplarla şikeyetler dikkate alınabilir (şikayet seçeneği önemli)
  • Erkeklerde de nişan ve evlilik durumlarında sevgilisi ile açtığı hesabın kapatılmasını isteyenlerle de karşılaşıyoruz. Bu durumda hesap açılışında yer alan bilgiler önem arz edebiliyor

Her ne sebeple olursa olsun hesabın iptali için şifre sıfırlamasında size sorulacak soruların cevabı ve erişimin olmadığını belirttiğiniz durumlarda belki kimlikle doğrulama ekranı gelebilir. Bazen çalınmyan hesabı çalındı göstermekle başvuyu yapılabiliyor.

Instagram şikayet etme ve iletişim adresleri

Instagram iletişim geçmek isteyenler hem telefonla hem de bilgisayarla işlem yapmaları önerilir. Bazen farklı seçenekler sunulabiliyor.

  • help.instagram.com/contact/151081798582137
  • help.instagram.com/contact/584460464982589 
  • help.instagram.com/contact/452224988254813
  • help.instagram.com/contact/723586364339719
  • help.instagram.com/contact/636276399721841 

Instagram kaç kişi şikayet edince kapanır

Instagram şikayetle hesap kapatma

Bu adreslerin dışında instagram’ ın alt kısımında yardım bölümüne girip biraz araştırma yaparak başka seçenekleri de bulabilirsiniz. Birde instagram uygulaması üzerinden yardım seçeneğine girip biraz deneme yaparak farklı iletişim kanalına denk gelebilirsiniz.

Ama tekrarlayalım şikayet edilen neden şikayet ettiğiniz hesapta bulunmuyorsa her hangi bir işlem yapmayabilirler. Çok fazla hesap şikayette uğradı ise o zaman instagram güvenlik kaygısı ile hesabı askıya alma veya kilitleyerek doğrulama süreçini başlatır. Yani örnek hesap çalındı çalan kişininde hesabı kullanmasını istemiyorsanız çok sayıda seyrek şikayetler fayda sağlayabilir.

Hesabı kapatmak için kaç kişi şikayet ederse hesap kapanır sorusunun cevabı yazı bütününde yer almakta.